ATV Viarelli Hunter 200cc

C-308

Topphastighet:
Ca. 55 km/t

Effekt:
9 hk

Växlar Hunter 200cc

Gir:
F-N-R

bakgir

Bakgir:
Differensialgir
 

Elstart:
Ja

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
På lager
Pris fra kr 27 990,00
Leveringspris: 895,00kr

Viarelli Hunter 200cc

Vi har nesten daglig fått spørsmål om våre ATV er veiregistrerte, og fram til nå har vi dessverre måttet svare nei. Det har vært ergerlig, for ATV Hunter har vært en av våre mest populære arbeidshester, så gleden er stor nå da vi endelig kan presentere en Hunter som er godkjent for kjøring på offentlig vei.

Med Hunter får du en veldig driftssikker og kvikk ATV til en svært gunstig pris. Motoren er sterk, og de 9 hk gir deg nok kraft til å klare både landevei og krevende terreng. Hunter 200 har et lavt drivstofforbruk, selv ved hard kjøring med eller uten last. Elstarten og tenningen er av EFI-typen, som gjør at du lett kommer av sted både sommer og vinter. Den miljømessige gevinsten ved denne typen tenning er også et ekstra pluss.

Dekkene er solide, og du får godt grep uansett om det er på grus eller snø med Hunters 10” hjul. De dype mønstrene på dekkene vil nærmest grave seg ned i underlaget, så du trenger ikke frykte for å bli stående fast i en snøfonn eller grushaug.

Instrumenteringen er enkel og oversiktlig, og viser hastighet, girstatus og lys. Oppbevaring er heller ikke noe problem på Hunter 200cc. Her har du et realt lastebrett som har plass til det meste. Viarelli Hunter vil du kunne bruke til det meste, fra gårdsarbeid til snømåking og storhandel!

Øvrig

Glem ikke å kjøpe olje! ATV´n leveres med en transportolje som skal byttes etter en kortere innkjøringsperiode. La motoren gå på tomgang slik at oljen får jobbe rundt i motoren. La deretter motoren kjøles av og bytt til ny olje. Vi anbefaler 4-takts olje delsyntet 10W/40 (artikkelnummer 10-000031). VIKTIGT at oljen er beregnet for våtkobling (MC-olje) om du kjøper olje på et annet sted.

Du bruker litt under 1 liter ved oljebytte, eksakt oljemengde framgår i den medfølgende manualen.

HUNTER ATV® leveres 98 % ferdig montert. Det eneste du behøver å gjøre er å sette på hjulene og justere styret i riktig posisjon for din sittestilling. HUNTER ATV® leveres med Svensk manual. 


 

Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 16300 mm x 955 mm x1240 mm
Hjulbase: 1100 mm
Bunnfrekvens: 190 mm
Vekt: 200 kg
Lastekapasitet: 100 kg
Maks hastighet: 55 km/t
Motormodell: EFI, 1 sylinder, 4-takt, luftavkjølt
Motortype: JN1P63QMK
Sylindervolum: 200 cc
Batteri: 12v
Effekt: 7kw / 7000 rpm
Maks effekt: 7.3kw /7500 rpm
Tennplugg: CR7HSA(NGK)
Starttype: Elektrisk
Tenning: CDI
Drev: Kjede
Tankkapasitet: 12 L
Drivstoff: 95/98 blyfri
Kobling: Automat
Brems bak: Hydraulisk Skivebrems (fotbrems)
Brems foran: Hydraulisk Skivebrems (håndbrems)
Bakaksel: Differensialgir
Lufttrykk for & bakhjul: 0,6 bar
Felg Foran/Bak: 10"/10"
Sittehøyde: 770 mm
Klatring: 21°

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!