Elbil for barn Maserati Gran Cabrio

C-415

Topphastighet:
3-5 km/t

Motor:
Elektrisk
2*20W

Rekkevidde:
Ca. 60 min

Girkasse:
Automatisk
Fram + revers

handkontroll elbil för barn

Håndkontroll:
Ja, trådløs

bälte elbil för barn

Sikkerhet:
Sikkerhetsbelte

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
På lager
Pris fra kr 3 795,00
Leveringspris: 395,00kr

Elbil for barn Maserati Gran Cabrio

Mange barn har lenge drømt om egen bil, og endelig har vi gleden av å presentere en bil som er spesielt tilpasset de minste sjåførene med en maks vekt på 30 kg.
Maserati Gran Cabrio gir ditt barn muligheten for å leve ut drømmen og sette seg bak rattet på en virkelig stilig en-seters sportsbil!

Maserati Gran Cabrio er en elbil som garantert vil vekke oppsikt i nabolaget, og som ditt barn vil elske å kjøre. Som foresatt slipper du å engste deg for manglende kjøreferdigheter, da du kan ha full kontroll over kjøretøyet med den medfølgende håndkontrollen når dette er ønskelig.

Maserati Gran Cabrio er vår eneste elbil for barn. Den har en maksfart på ca. 5 km i timen, har 3 hastighetsinnstillinger fra 3-5 km/t og bakhjulsdrift. Praktiske egenskaper, høy stilfaktor og sikkerhet har vært våre primære mål i utviklingen av denne bilen, og vi er virkelig fornøyde med resultatet!

Ved fulladet batteri kan bilen kjøre ca. 1 time og er utstyrt med en 2*20W motor som raskt tar bilen opp i maks hastighet. Vi anbefaler at sikkerhetsbeltet alltid er på, da kraften fra akselerasjonen kan virke skremmende.

Utstyr

Maserati Gran Cabrio er utstyrt med 2 høyttalere og USB-uttak slik at barnet kan lytte på sin favorittartist under kjøring. Og om dette ikke skulle være nok, så kan barnet også lage lydeffekter via rattet!

Karosseriet på bilen er av stilig lakkert plast for å gjøre sammenligningen med originalen enda mer troverdig.

Når elbilen ikke benyttes

Akkurat som med alle andre sportsbiler, så har denne bilen best av å stå beskyttet mot regn og kulde. Det er også fornuftig å lade batteriet i ny og ne når bilen er ubenyttet over en lengre periode slik at batteriet blir vedlikeholdt. Og husk å lære den lille sjåføren om verdien av vask og omsorg for bilen. En bil som blir godt tatt vare på vil vare lenge!

Du kan bestille Maserati Gran Cabrio nå, det vil bli en alle tiders julegave!


 

 

 

Gir: Fram & revers
Batteri: 12V
Hastighet: 3 - 5 km/t (3 innstillinger for hastighet)
Karosseri: Lakkert plast
Motor: 2x20W
Lys: LED-lys
Sikkerhet: Sikkerhetsbelte
Fjernkontroll: Trådløs fjernkontroll
Indikator: Lavt batterinivå
Lyd: Høyttalere & USB-uttak & TF-kortleser
Maks vekt på sjåfør: 30 kg
Farge: Blå & Rød
Størrelse L*B*H: 122x60x41,7cm

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!