Fatscooter X-Pro Fatboy Chopper

C-420

Pris fra kr 17 995,00
På lager
Leveringspris: 716,00kr

Image accessory Holder for golfbag + kr 995,00
Image accessory Skyddsöverdrag + kr 399,00
Image accessory Mobilhållare + kr 219,00

Valgfri

Kjappe fakta

Topphastighet:
Justerbar

effekt fatboy

Motor:
Elektrisk 

Batterityp fatboy

Portabelt batteri:
Litium

Rekkevidde:
Ca. 40 km

Fjæring:
Foran & bak

Skivebrems:
Foran & bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

X-Pro Chopper ­­– Elscooter i chopperstil med demping foran og bak

X-Pro Chopper er virkelig en elscooter som blir lagt merke til, og er du redd for å vekke oppmerksomhet, så er dette ikke en scooter for deg. X-Pro Chopper er dessuten vår mest påkostede fatscooter inntil videre, her har vi ikke spart på noe annet enn prisen!

Velger du en chopper, så velger du et kjøretøy som både er kult og tilbakelent. Velger du X-Pro Chopper, får du i tillegg en miljøvennlig og driftstabil scooter som krever minimalt med vedlikehold og koster lite i drift.

X-Pro Chopper er utstyrt med et bærbart litiumbatteri. Det er enkelt å ta batteriet med seg og lade der du er, og du slipper da å bekymre deg for tyver, eller for at du ikke har nok batterikraft til hjemturen. Rekkevidden på et fulladet batteri er på hele 40 km, og det gir deg gode muligheter for lengre turer.

Du får i tillegg til alle de tidligere nevnte kvalitetene, også doble skivebremser og demping både foran og bak. Sikkerheten og komforten er med andre ord helt på topp.

Motor / Batteri

Den elektriske motoren er en børsteløs modell. Denne typen motor er svært stabil i drift og krever stort sett veldig lite vedlikehold. X-Pro Chopper har samme motoreffekt som sine øvrige søsken i Fatscooter-familien. Motoren er sterk og utholdende og på hele 2000 watt, og godt plassert på bakhjulet. Mange elscootere på markedet sliter litt når bakkene blir for bratte, men X-Pro klarer det meste uten problemer. Selv når du utnytter lastekapasiteten på 200 kg til maks, så vil denne elscooteren klare utfordringen!

Batteriet på X-Pro Chopper ligger trygt bevart under ”bensintanken”. Det bærbare litiumbatteriet er lett å ta med seg når du parkerer, og du kan lade i en vanlig stikkontakt.

I bensintanken på denne Chopperen finner du selvsagt ingen bensin. I stedet er det plass til styreboks og annen elektronikk. Det er enkelt å komme til og ligger godt beskyttet for smuss og fukt.

Dekk / Bremser/ Sikkerhet

På X-Pro får du råstilige dekk og felger både foran og bak. Hjulene på X-Pro Chopper har en noe annen stil enn på resten av modellene i fatscooter-familien. Fordekket er mer inspirert av motorsykkelstilen enn hos de andre fatscooterne, som har veldig overdimensjonerte dekk både foran og bak.  På X-Pro Chopper er det kun bakhjulet som er overdimensjonert, og utover kulhetsfaktoren, så sørger det også for godt veigrep både på vått underlag og ujevn vei.

X-Pro Chopper er utstyrt med ventilerte skivebremser både foran og bak. Den elektriske motoren slår seg av ved innbremsing, og da skivebremsene reagerer umiddelbart når du bremser, så går du lynraskt fra maks fart til null. Det kan være smart å øve litt på dette før du kommer i en situasjon der du virkelig behøver å bremse, for ikke alle er vant til en så umiddelbar reaksjon fra bremsene. Når du først har vennet deg til det, så vil dette være en sikkerhetsfunksjon du virkelig vil sette pris på.

Rekkevidde / Ladetid / Hastighet / Hastighetsnivåer

Det bærbare litiumbatteriet er på 20Ah, og et batteri du kan stole på. Batteriet er fulladet på knapt 6 timer og gir en god rekkevidde på 40 km. Det veier bare i underkant av 7 kg, og det betyr at det er enkelt å transportere.

Hastigheten på denne elscooteren er på maks 45km/t og du kan innstille hastigheten på to nivåer. Første nivå gir en hastighet på ca. 20km/t, mens du på nivå 2 kommer opp på maks hastighet.

Du sitter godt på X-Pro Chopper. Virkelig godt. Optimalt tilpasset fotstøtte i stilig krom og et høyt styre i monkeybar-stuk gir deg en veldig komfortabel sittestilling. Setet er stort og har plass til de fleste, selv etter et bedre måltid! Dempingen både foran og bak sørger også for at kjøreturen blir ekstra, ekstra smooth.

Display / Lys

En chopper skal ha selvsagt ha stor forlykt i retro stil, og vi er veldig fornøyde med lyset på X-Pro Chopper – det setter virkelig prikken over i-en! Retro stil, men selvsagt med ny teknologi. LED- lykten lyser skikkelig godt på veien, selv når du kjører på de mørkeste høstkveldene. Lyset tenner du enkelt fra håndtaket, og rett ved siden av finner du bryteren til blinklyset. Blinklyset fungerer uten tull, gjennom en enkelt knapp varsler du øvrige trafikanter om hvilken retning du skal kjøre i, og du trenger ikke tenke på grisete bytte av blinklysolje.

Bakspeilene glir rett inn i stilen på denne kule chopperen, og gir deg fullt overblikk over hva som skjer bak.

Displayet er oppdelt i to, og kjører i samme stil som resten av scooteren. Du får tydelig oversikt over batterimengde, distanse og hastighet på displayet.

Øvrig

Denne modellen er ikke registrert eller mulig å registrere og er derfor ikke lovlig i trafikken. Se mer på vegvesen.no for eksakte regler og lover.

Egenskaper

 • Sterk LED-lykt foran og bak
 • 2000W elmotor i bakhjulet
 • Maks topphastighet 45 km/t
 • Maks last 200 kg
 • Bærbart batteri (Litium)
 • Ladetid ca. 6 timer
 • Rekkevidde opp til 40 km
 • 2 hastighetsnivåer som stilles inn fra displayet
 • Herlig avslappet stil
 • Gummimatte på fotstøtten for ekstra sikkerhet
 • Skivebrems foran og bak
 • Skvettlapper foran og bak
 • Total vekt for fatscooteren ca. 77 kg
 • 12" hjul foran og bak
 • Støtdemper foran og bak
Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 2060*910*1120 mm
Hjulbase: 1504 mm
Markfrigang: 128 mm
Kjøretøyets vekt: 77 kg
Batterivekt: 8 kg
Batteritype: Litium
Lastekapasitet: 200 kg
Maks hastighet: 45 km/t
Motormodell: Integrert børsteløs motor
Motortype: Børsteløs DC
Effekt: 2.0 kW
Starttype: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 60V 20Ah
Ladetid: ~ 6 h
Ladesyklus: +300
Rekkevidde: ~ 40 km per lading
Kobling: Direkte drift
Bremser bak: Skivebrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 0.8 bar
Lufttrykk bakhjul: 0.8 bar
Felg: 12"
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!