X-Pro Fatboy 2-sits 1500W

C-412

Pris fra kr 13 495,00
På lager
Leveringspris: 895,00kr

Enkel å montere og klar til å kjøre

Image accessory Holder for golfbag + kr 995,00
Image accessory Låspaket + kr 829,00
Image accessory Kompressor + kr 699,00
Image accessory Skyddsöverdrag + kr 399,00
Image accessory Mobilhållare + kr 219,00

Valgfri

Kjappe fakta

Topphastighet:
Justerbar

effekt fatboy

Motor:
Elektrisk 

Batterityp fatboy

Batteri:
Litium

Rekkevidde:
Ca. 40km

Fjæring:
Foran & bak

Skivebrems:
Foran & bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

X-Pro Fatboy nå med enda større motor på hele 1500W

X-Pro FATBOY får du nå også som toseter og med demping foran.

FATBOY er en ny og annerledes type elektrisk scooter med skikkelig store og kule hjul. Dette er en scooter med mange navn; Fatglider, Fatscooter eller Fatboy er bare noen av dem, og det de har til felles er den avslappede bikerstilen og de brede dekkene som demper det meste av ujevnheter på veien.

X-Pro Fatboy må seile opp som en helt klar sommerfavoritt, med vind i håret og en tilbakelent sittestilling får du ikke mer stil for pengene! Med en dobling av motorkraften vil du nå kunne kjøre opp de bratteste bakkene uten å miste fart, selv med passasjer eller last.

Motor

Utstyrt med en kraftig 60 volts 1500 watts motor kjører du lett opp bakker og i motvind uten problemer. Kraften i motoren er tilstrekkelig til å holde jevn fart, også når kjøreforholdene er krevende. Motoren er en børsteløs type og avgir svært lite lyd og varme.

Batteri

Et 60 volts litiumbatteri på hele 12 Ah (720 wattimer) gir deg en kjørelengde opp til 40 km per lading. Det tar ca. 6 timer å lade et tomt batteri til maks kapasitet, og den medfølgende laderen kan brukes i et vanlig jordet vegguttak.

Bremser

FATBOY er utstyrt med solide og godt ventilerte skivebremser foran og bak. Dette medfører en optimal bremselengde også når det er kaldt og vått på veiene.

Komfort

Et høyt styre gir deg en veldig bekvem sittestilling. Du har full oversikt over trafikken, samtidig som du kan kjøre langt uten å bli sliten i armene eller korsryggen. Det er god demping foran og i det godt polstrede setet. Setet er dessuten i vannavvisende kunstlær, noe som sørger for at du sitter tørt og behagelig selv på lange kjørestrekninger. De brede dekkene øker ytterligere komforten, da de absorberer nærmest alle slags ujevnheter på veien.

Dekk

De overdimensjonerte dekkene har en imponerende størrelse. 225/55–8 er en dekkstørrelse som er verdig en personbil, og vi kan garantere at du vekker oppmerksomhet uansett hvor du befinner deg med vår FATBOY.

Belysning

Høyt montert på styrehodet finner du nyeste type LED-belysning i kul retrostil. Belysningen gir et klart og sterkt lys som lyser skikkelig opp, selv på de mørkeste kveldene.

Instrumentering

Instrumentpanelet er godt belyst med LED-lys og gir deg informasjon om fart, batterikapasitet, lysfunksjon og strøm.

Prestasjon

Topphastigheten på FATBOY er på hele 40 km/t, men dersom du bruker en lavere kjørehastighet på rundt 20 km/t, kan du kjøre opp til 40 km på en lading. Holder du topphastigheten nede, får du med andre ord lengre kjørelengde.

Emballasje

Scooteren leveres i et solid stålbur innpakket med kartong som beskytter kjøretøyet under transport. Emballasjen kan leveres på miljøstasjonen der det gjenvinnes som metallavfall og kartong. Kjøretøyet inkludert emballasje veier totalt 73 kg.

Øvrig

Den lave høyden og den åpne midtdelen på din FATBOY medfører at du stort sett bare kan sette deg på setet. Du starter/stanser scooteren enkelt ved hjelp av medfølgende nøkler. Vi anbefaler selvsagt at du alltid bruker hjelm under kjøring.

Denne modellen er ikke registrert eller mulig å registrere og er derfor ikke lovlig i trafikken. Se mer på vegvesen.no for eksakte regler og lover.

Ytre dimensjoner (lengde, bredde, høyde): 1800*1200*1410 mm
Hjulbase: 1300 mm
Bunnfrekvens: 80 mm
Kjøretøy vekt: 60 kg
Batterivekt: - kg
Batteritype: Litium
Lastekapasitet: 120 kg
Maks hastighet: 35 km/t
Motormodell: Integrert børsteløs motor
Motortype: Børsteløs DC
Effekt: 1,5 kW
Starttype: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 12Ah
Ladetid: ~ 6 h
Ladesyklus: + 300
Kjørelengde: ~ 4 mil per lading
Kobling: Direkte drift
Bremser bak: Skivebrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk framhjul: 0.8 bar
Lufttrykk bakhjul: 0.8 bar
Felg: 8"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!