Scogo C2 Plus 1000W 25km/h

C-048-2

Pris fra kr 9 995,00 Vanlig pris kr 24 800,00
På lager
Leveringspris: 195,00kr

Kjappe fakta

25 km/t

1000 W 
 motor

Rekkvidde:
Opp til 65 km

Fjæring:
Frem & bak

Skivebremser:
Frem & bak

Portabelt
Litium-batteri

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

KANSKJE DET MEST TILTALENDE ELEKTRISKE KJØRETØYET NOENSINNE! Et revolusjonerende alternativ for personlig bevegelse. Du kjører skikkelig grønt og nesten lydløst. Uten utslipp. SCOGO C2 er meget stabil og lettkjørt, uansett om det er på skogsstier, sand, grus, brostein eller asfalt. Ta over gatene - med holdning! Å kjøre er enkelt, morsomt og tillatt for alle! Den høykvalitets navmotoren er nesten lydløs og helt utslippsfri – du kjører skikkelig grønt i 25 km/t og en distanse på opptil 65 km.

SCOGO C2 er komfortabel og pålitelig å kjøre, uansett hvor du går. Reisen utvikler seg lett og stabilt selv i ulendt terreng. SCOGO C2 belaster ikke miljøet. Ingen eksos og ingen støy. Den livlige elmotoren garanterer god akselerasjon og en stabil tur i variert terreng og til og med i bratte stigninger. Kraftige skivebremser stopper hastigheten raskt og gjør kjøringen trygg. Det ergonomisk utformede setet og den helfjærende rammen garanterer en behagelig kjøretur. Kraftige dekk øker kontrollerbarheten ved kjøring i lett terreng og på uasfalterte veier. Standardutstyr inkluderer f.eks. avtakbart batteri, frontlykter og fjernkontrollalarm. Fargealternativene er matt svart og hvitt.

1000W kraftig motor

Scogo C2 er utstyrt med en 60 Volt 1000 Watt motor som også er helt vedlikeholdsfri. Kom deg jevnt frem på den elektriske scooteren, som har en toppfart på 25 km/t. Ingen terreng er for tøft for Scogo C2 å takle. Sterk nok til å trekke to personer oppover. Føl kraften til motoren i dag!

Avtakbart batteri

Låt inte avstånden hindra dig! Trots en räckvidd på hela 65 km har du möjlighet att ladda ditt batteri i ett enkelt uttag för att sedan kunna fortsätta köra vidare. Då batteriet är löstagbart kan du ta det med dig till närmaste uttag och ladda batteriet väl där. Smidigt, billigt och flexibelt. 

Uslåelig design

Scogo C2 er en imponerende elektrisk scooter utgitt i et ytelsesfylt design som definitivt vil tiltrekke seg oppmerksomhet når du kjører på veiene. Laget for terrengkjøring med sikkerhet i tankene. Uturstad med ventilerte skivebremser og fjæring både foran og bak.

Oslagbar design

Scogo C2 er en imponerende elektrisk scooter utgitt i et ytelsesfylt design som definitivt vil tiltrekke seg oppmerksomhet når du kjører på veiene. Laget for terrengkjøring med sikkerhet i tankene. Uturstad med ventilerte skivebremser og fjæring både foran og bak.

Beställ din Scogo C2 idag för att få en upplevelse olikt någon annan. Ge dig ut med vänner och se fram emot alla härliga färder du kommer göra i din Scogo C2!

Passer for alle

25 km/t-modellen krever ingen registrering eller forsikring. Den kan derfor kjøres av hvem som helst, uavhengig av alder, kun under ordnede forhold og på private områder i henhold til gjeldende regler.

Bestill din Scogo C2 i dag for å få en opplevelse som er ulik noen annen. Dra ut med venner og se frem til alle de fantastiske turene du vil ta med din Scogo C2!

 

 

Mål: 1900 x 800 x 1200 mm
Vekt: 70 kg
Hastighet: 25 km/t
Motor: 60 V 1000 W vedlikeholdsfri
Batteri: Litiumbatteri, 60 V 20 Ah (1,2 kWh)
Batterivekt: 6,5 kg
Rekkevidde: 65 km
Ladetid: 5 - 7 timer
Lastekapasitet: 200 kg
Dekkstørrelse: 25/40-10"
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!