Elscooter Viarelli Enzero

C-086

Pris fra kr 14 490,00
På lager
Gratis frakt

Kjappe fakta

KLASSE 1
45 km/t

2 kW 
BOSCH-motor

Rekkevidde:
Opp till 60 km

10" 
Alu-felg 

USB
uttak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Vi lanserer vår nye elektriske scooter, Enzero, som er basert på vår bestselgende modell ENZO. Under panseret finner du et kraftig 20 Ah batteri som er dimensjonert for å kunne kjøre opp til 60 km per lading. Enzero er en behagelig og kompakt el-scooter med alle de funksjonene en god scooter skal ha, uavhengig om du bruker den til nytte- eller hyggekjøring. Enzero er en liten og praktisk modell med ekstra lav setehøyde. Enzero er et godt valg for deg som ønsker å kjøre både billig og miljøvennlig, og det gjør du definitivt med denne el-scooteren. Instrumentpanelet er lett forståelig med all informasjon du behøver. Under det låsbare setet har du plass til det mest nødvendige, som f.eks. lås, veske/bag eller hjelm.

Motor

Enzero har en godt integrert elektrisk motor av nyeste modell, og har rikelig med vri, turtall og bunnstyrke til å konkurrere med de fleste Euro IV-type bensindrevne scootere. Motoren er en av markedets mest pålitelige modeller fra BOSCH, og gir deg maksimal kjørelengde, samtidig som du slipper å kaste bort tid og penger på dyre verkstedsbesøk. Den kraftige 2000-watts elmotoren leverer godt også ved lave hastigheter, f.eks. når du kjører i tettbygde strøk, eller med passasjer/last. Enzero Electric imponerer sterkt med en motor som gir maksimalt dreiemoment på 3.1 Nm. Dette gir både raskere akselerasjon og bedre evne til å tåle belastninger enn mange bensindrevne scootere har.

Forbruk

Du kan regne med å kjøre ca. 6 mil per lading, og kostnadene er svært lave.  For en full lading kan du regne med å måtte betale rundt kr. 1,50, og prisen når du kjører 60 km vil da utgjøre 0,025 øre per kilometer! 

Batteri

Enzero er utrustet med et kraftig blybatteri (bly-gel) på 20 Ah. Denne batteritypen er svært vanlig, og brukes i mange slags kjøretøy i hele verden. Kostnaden per batteri er relativt lav, sammenlignet med kostnaden for et bilbatteri av god kvalitet. Batteriet kan garantere 300 ladinger, og bør derfor kunne holde i flere år. Batteriet er også utstyrt med aktive overvåkingskretser som bidrar til å overvåke, beskytte og optimalisere strømfordelingen.

OBS: Et batteri tar skade og mister kapasitet /livslengde om det overlades, bruk derfor en timer for å unngå dette. Vi anbefaler at man bruker en timer som stenger seg av senest etter 8 timer.

Transmisjon

Enzero er utstyrt med den nyeste type direktedrift, noe mange sjåfører setter pris på fordi det gir overlegen kraft. Spesielt gir dette stabile kjøreegenskaper i tettbygde støk.

Hjul

10" turbin felger i lettmetall. Kombinert med røffe, sporty dekk gir disse hjulene deg en overlegen følelse også under krevende forhold.

Bremser

Doble hydrauliske skivebremser foran og trommelbremser bak, sørger for optimal bremsekraft under alle slags kjøreforhold. Uansett når du trenger den, så er bremsekraften der, enkel å justere og tilstrekkelig til å stanse scooteren, selv under høye hastigheter.

Fjæring

Et stabilt chassis krever godt innstilte fjæringer. Enzero er derfor utstyrt med et sett fjæringer som bidrar til god komfort, og jobber optimalt under både hard og rolig kjøring.

Ramme

Enzero veier kun 62 kg, og er altså en lettvekter. Batteriet har en vekt på 41 kg, men vil ikke tynge scooteren i betydelig grad, ettersom konstruksjonen og maskinkraften gjør at den føles kraftig nok til å takle røffe utfordringer med glans. Rammen er laget av stål i høy kvalitet som gir overlegen stabilitet ved høye hastigheter og med tung belastning.

Instrumenter

Det lettleste instrumentpanelet gir deg all informasjonen du behøver når du kjører. I tillegg til hastighetsmåler, finner du batterinivåindikator og indikatorlamper for lys og blink. Instrumentpanelet lyser når du kjører i mørke, slik at du har full kontroll under alle slags forhold.

Oppbevaring

Enzero har et lite og låsbart oppbevaringsrom under setet som er tilstrekkelig stort til det mest nødvendige. Der kan du plassere en veske, sko, jakke e.l.

Komfort

Enzero er stor nok til at en passasjer kan sitte komfortabelt med god fotstøtte ved hjelp av uttrekkbare fothvilere. Setet er delt i to seksjoner, og gir et sporty inntrykk, samtidig som det er svært behagelig å sitte på. Setet er i et yttermateriale som minner om Cordura ™. Det er vannavstøtende og meget holdbart slik at det kan takle mange år med sol og fuktighet.

Belysning

Du er sikret god synlighet i trafikken med halogenlamper i frontlyset foran og blinklys med god plassering. Både blinklysene og posisjonslyset er elegant tilpasset de ytre kantene på toppdekselet.

Vrakpant, registreringsavgift, mva og tollavgift inkludert i leveringspris!
Ytre dimensjoner (L*B*H): 1710 * 665 * 1090 mm
Hjulbase: 1245 mm
Bunnfrekvens: 110 mm
Kjøretøyvekt: 62 kg
Batterivekt: 33 kg
Batteritype: Bly gel-batteri
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45 km/t
Motormodell: Integrert planetmotor
Motortype: Børsteløs DC
Kraft: 2 kW
Starter: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 20Ah/1,2 kW/h
Ladetid: ~ 6-8 h
Ladesyklus: > 300
Kjøreavstand: ~ 6 mil per ladning
Clutch: Direkte drift
Bremser bak: Trommelbrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 2.25 bar
Lufttrykk bakhjul: 2.25 bar
Hjul: 10"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!