Scooter Viarelli Enzo

C-033N

KLASSE 1
45 km/t

Tankkapasitet 
5,5 L

Kr / mil
ca. 3kr

Alu-felg
12"

Skivebrems:
Foran

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Pris fra kr 14 990,00
På lager
Leveringspris: 1 395,00kr
Integral
Åpen med visir
Åpen med skjerm
3 i 1 hjelm

Viarelli Enzo er definitivt en av våre mest selgende mopedmodeller. Våre kunder setter stor pris på det minimalistiske og moderne designet, og selv om scooteren har en kompakt størrelse, fremstår den som slankere enn andre, lignende modeller.

Enzo er en av våre trofaste slitere, som nå har gjennomgått en omfattende oppgradering. Blant annet er den utstyrt med en helt nyutviklet Euro IV godkjent motor som gir minimal miljøbelastning. Til tross for at denne modellen er litt mindre enn tidligere modeller, er alle de gode egenskapene bevart i forhold til sikkerhet og komfort, også under krevende kjøring. Den justerbare støtdempingen sørger for god komfort, den trinnløse cvt-girkassen gjør kjøringen enkel og sømløs, og de godt ventilerte bremseklossene foran og den beskyttende bremsetrommelen bak, sørger for maksimal trygghet.

Motor

Enzo er utstyrt med en luftavkjølt Euro IV godkjent 4-taktsmotor (GY6). Dette innebærer at du får en bensingjerrig, men samtidig bunnsterk scooter med godt gasspådrag. Motoren tilhører en gruppe av markedets mest driftssikre 4-takts motorer, og er kjent for å være meget slitesterk, enkel og vedlikeholdsfri. Dette er en motor av siste modell som leverer godt med kraft, også ved lave turtall. Her får du altså en lett håndterbar scooter, som tåler belastninger og toppfart, samtidig som akselerasjonen er ypperlig og giringen trinnløs. Motoren leverer et maks dreiemoment på 2.8 Nm ved 6500 omdreininger, og det er bedre enn mange andre Euro IV modeller i markedet. Med en 5,4 liters bensintank og et optimalt drivstofforbruk, får du en rekkevidde på opp til 250 km per tank. Hva mer kan du ønske deg?

Transmisjon

Enzo er utrustet med en trinnløs girkasse, også kalt CVT. Denne løsningen gir en sømløs og myk kjøreopplevelse som mange sjåfører setter stor pris på. Særlig ved kjøring i tettbygde strøk gir CVT mange fordeler.

Hjul

Enzo har kompakte 10" felger i lettmetall (aluminium) og er utstyrt med høyglanspolerte sider som gir et holdbart og stilig inntrykk som understreker at dette er hjul i luksusklassen! Kombinert med røffe, sporty dekk som tåler en støyt, får du solid veigrep, selv under svært krevende forhold.

Bremser

Doble hydrauliske skivebremser foran og trommelbremser bak, sørger for optimal bremsekraft under alle slags kjøreforhold. Uansett når du trenger den, så er bremsekraften der, enkel å justere og tilstrekkelig til å stanse scooteren, selv under høye hastigheter.

Fjæring

Et stabilt chassis krever godt innstilte fjæringer. Enzo er derfor utstyrt med et sett fjæringer som bidrar til god komfort, og jobber optimalt under både hard og rolig kjøring.

Ramme

Enzo har en lavere vekt enn mange tilsvarende scootere. Med en vekt på kun 80 kg, får du en lett håndterbar scooter med lavt tyngdepunkt som gjør at den er enkel å manøvrere, også i svinger. Rammen er laget av dreiefast stål i høy kvalitet som gir overlegen stabilitet ved høye hastigheter og med tung belastning.

Eksosanlegg

Enzo har et kompakt, stillegående og godkjent eksosanlegg med høy effekt i Cortenstål.

Instrument

Det lettleste instrumentpanelet gir deg all informasjonen du behøver når du kjører. I tillegg til hastighetsmåler, finner du bensinmåler og indikatorlamper for lys og blink. Instrumentpanelet lyser når du kjører i mørke, slik at du har full kontroll under alle slags forhold.

Oppbevaring

Enzo har et lite og låsbart oppbevaringsrom under setet som er tilstrekkelig stort til det mest nødvendige. Der kan du plassere en veske, sko, jakke e.l.

Komfort

På denne Enzo scooteren sitter du behagelig, tross at den har en noe mer kompakt størrelse enn tidligere modeller. Det myke setet gir en komfortabel sittestilling, og setets ytterside er vannavstøtende og solid nok til å tåle mange år med slitasje.

Belysning

Kraftige halogenbelysning i frontlys og godt plasserte blinklys, gir deg god synlighet i trafikken. Blink- og posisjonslys er fint tilpasset toppkåpens ytterkanter.

Vrakpant, registreringsavgift, mva og tollavgift inkludert i leveringspris!
Hjulbase: 1205 mm
Bunnfrekvens: 95 mm
Kjøretøy vekt: 80 kg
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45km/t (klasse 1)
Motormodell: 1 sylinder, 4-takt, luftavkjølt
Motortype: BN139QMB
Kraft: 2 kW
Motor type: Motor type
Sylinderdiameter x slaglengde: 39mm*41,5 mm
Sylindervolum: 49,6 cc
Kompresjon: 10.5
Effekt: 2.1kW/7500r/min
Tenning: CDI
Volum på tanken: 5,4 L
Drivstoff: 95/98 blyfri
Motorolje: SG10W40
Motorolje mengde: 700 ml
Bakaksel olje: SGL-4 85W-90
Oljemengde bakaksel: 140-160 ml
Clutch: Automatisk
Bremser bak: Trommelbrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 2,25 bar
Hjul: 10 "

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!