Scooter Viarelli Venice

C-035N

Pris fra kr 18 990,00
På lager
Leveringspris: 1 395,00kr

Integral
Åpen med visir
Åpen med skjerm
3 i 1 hjelm
Image accessory LÅSPAKKE HENGELÅS + KJEDE 1.2M KLASSE 3 + kr 829,00
Image accessory LADER NOCO 6/12V 3.5A 120AH + kr 995,00
Image accessory BESKYTTELSESTREKK FOR SCOOTER L + kr 399,00
Image accessory VINDSKJERM + kr 629,00
Image accessory Pakkeholdere + kr 989,00
Image accessory Svart - Toppboks + kr 629,00
Image accessory Vit - Toppboks + kr 619,00

Valgfri

Kjappe fakta

KLASSE 1
45 km/t

Tankkapasitet 
6,0L

Kr. / mil
ca. 3kr

Alu-felg
10"

Skivebrems:
Foran

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Venice er vår mest populære Modern Retro style scooter. Denne elegante mopeden kombinerer flott design med høy kvalitet og herlig komfort. Venice har meget stabile 10 tommers hjul som gir deg stor kjøreglede og svært godt veigrep. Under overflaten finner du den aller nyeste Euro IV teknologien som gir deg sikkerhet for at dette både er en pålitelig, miljøvennlig og moderne utstyrt scooter. Venice er ganske enkelt en stilfull moped som både er miljøvennlig og har god prestasjonsevne.

Design

Designet kan beskrives som enkelt og funksjonelt med innslag av moderne retro stil. Stilen vises gjennom tydelige linjer og tilbakeholden fargebruk som passer alle målgrupper. Detaljene er nøye utvalgt for å fullføre uttrykket; stilfulle bakspeil, uttrekkbare fothvilere med flotte blinklys i LED både foran og bak.

Motor

Venice er utstyrt med en GY-6 motor av siste modell. Det gjelder strenge krav i forhold til miljøbelastning om man skal få en Euro IV godkjenning, og denne motoren tilfredsstiller alle krav. Drivstofforbruket er lavt, og Venice er så miljøvennlig som en scooter av nyeste modell kan være. 
GY-6 motoren er kjent for sin holdbarhet, utholdenhet og gode prestasjonsevne. Du starter scooteren enkelt med et trykk på startknappen, og skulle du ha behov for det, så kan du også kicke den i gang ved hjelp av den integrerte kickstarten.

Forbruk

Vi har benyttes oss av den samme type drivstoffgjerrige Euro IV motor i Venice som i de fleste av våre andre nye scootermodeller. Dette innebærer et meget lavt utslipp om du sammenligner med tidligere modeller, og bensinforbruket er helt nede på 0,2 liter per mil. Det vil si at du kan kjøre opp til 26 mil på en eneste tank, og belastningen på lommebok og miljø er derfor minimal. Den nye Euro IV godkjente teknologien gjør alle til vinnere!

Eksosanlegg

Eksosanlegget er godt beskyttet av et varmeskjold. Scooteren er stillegående, da eksosanlegget er designet for å gi optimal kraft med så lavt støynivå som mulig. At eksosanlegget i tillegg er flott å se på, er jo heller ingen ulempe.

Transmisjon

Retro er utstyrt med en CVT girkasse som skifter gir automatisk, noe som er spesielt gunstig ved krevende kjøreforhold f.eks. i tettbygde strøk. Andre fordeler ved automatgir er at motorens levetid øker fordi du unngår slitasje ved feilgiring, og du får også en roligere og jevnere kjøring i de aller fleste tilfeller.

Hjul

10-tommers hjul og lekkert designede turbinfelger garanterer deg oppmerksomhet på veien! Felgene har utover et flott utseende, også god styrke og holdbarhet, noe som gir deg godt veigrep selv under krevende kjøreforhold. Felgene er støpt i ett stykke aluminium slik at de tåler røff, aktiv kjøring uten å svekkes. Dekkene er også utvalgt med sikte på å gi best mulig veigrep under alle slags kjøreforhold.

Bremser

Venice er utstyrt med et moderne bremsesystem. Det er en hydraulisk skivebrems foran og en integrert trommelbrems bak som tåler både fukt og kulde, og bremsene gir optimalt fordelt bremsekraft når du behøver det. Ventilerte bremseskiver gir scooteren en optimal bremseeffekt og en roligere, jevnere oppbremsing, også når det er vått og glatt. Kraftige kalippere gjør at du lett doserer bremsekraften uten å anstrenge deg.

Fjæring

Scooteren har dempere som er nøye utvalgt for å gi deg en komfortabel og silkemyk kjøring, også når du kjører med passasjer eller bagasje. Bak på scooteren finner du en mono shock demper som kan justeres på fire ulike måter. Foran har Venice to lange oljedempere som gjør at du kan kjøre på variert underlag uten å miste de gode kjøreegenskapene.

Ramme

Venice er utstyrt med en stiv og vridningsfast rørramme av kvalitetsstål med høy styrke. Vekten er lav, kun 81 kg, noe som innebærer at scooteren er lett manøvrerbar, også for sjåfører som vanligvis synes det kan være krevende å manøvrere en scooter under vanskelige eller trange kjøreforhold.

Instrumentering

Venice har store overskuelige analoge instrumenter der du får informasjon om hastighet og bensinmengde. Tripptellerens sentrale plassering gjør det enkelt å avlese kjøreavstand og varslings- og blinklysindikatorene synes tydelig mens du kjører.

Oppbevaring

Du har plass til det mest nødvendige i det låsbare oppbevaringsrommet under setet. Du kan også kjøpe en toppboks som tilbehør om du ønsker mer bagasjeplass.

Komfort

Du sitter godt beskyttet mot vind og vannsprøyt på din Venice scooter, og du sitter i en sporty, men samtidig bekvem sittestilling. Setet er komfortabelt og mykt stoppet i et vannavstøtende yttermateriale, og du kan klare mange mil uten å få tresmak bak.

Belysning

Venice er utstyrt med kraftig halogenbelysning i frontlyset foran. Posisjons-, blink- og baklys i LED sørger for at du er godt synlig i trafikken.

Vrakpant, registreringsavgift, mva og tollavgift inkludert i leveringspris!
Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 1780*670*1095
Hjulbase: 1265 mm
Bunnfrekvens: 105 mm
Kjøretøy vekt: 81 kg
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45km/t (klasse 1)
Motormodell: 1 sylinder, 4-takt, 2 ventiler, luftavkjølt
Motortype: BN139QMB
Drivstoffsystem: EC (Electric Carburator)
Sylinderdiameter x slaglengde: 39.0 mm x 41.5 mm
Sylindervolum: 49 cc
Kompresjon: 10.5
Effekt: 2.1kW ved 7500 omdreininger
Starttype: Elektrisk og kick
Tenning: CDI
Tennplugg: CR7HSA
Drivstoff: 95/98 blyfri
Volum på tanken: 4,7 L
Motorolje: SG10W40
Motorolje mengde: 700 ml
Bakaksel olje: SGL-4 85W-90
Oljemengde bakaksel: 140-160 ml
Clutch: Automat
Bremser foran: Skivebrems
Bremser bak: Trommelbrems
Lufttrykk bakhjul / forhjul: 2,25 bar
Hjul: 10 "

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!