Scooter

En scooter eller moped er et motorisert kjøretøy med to, tre eller fire hjul. En scooter får maksimalt ha et motorvolum på 50cc og en effekt på maksimalt 4 kilowatt. I Norge må man ha fylt 16 år for å kunne kjøre scooter & moped. Motornorway har markedets beste utvalg av scootere av høy kvalitet til rimelige priser!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Motornorway.no er den norske utgaven av Motorsweden.se, og har solgt mopeder og scootere på nett siden 2009. Vi er i dag en av Sveriges største aktører, og vi har et stort utvalg av såkalte EU-mopeder i alle varianter; crossmoped, retromoped, elscooter osv.

Vi produserer vår helt egen moped: Viarelli, som vi er svært stolte av.  Vi har lang erfaring med å jobbe med motorkjøretøy, og er med i hele prosessen fra produksjon til sluttbruker. Vi kan derfor trygt si at vi står bak våre produkter, og er stolte av hver eneste kjøretøy vi selger.

Miljøbevissthet er også noe vi er stolte av. Vårt utvalg av elscootere blir stadig større og bedre, og vi kan tilby våre miljøbevisste kunder en rekke valgmuligheter. En del av elscooterne er varianter av våre bestselgende bensindrevne mopeder, mens andre er helt nye modeller. Våre elscootere finnes i ulike varianter slik at du vil kunne finne en som passer akkurat for deg.

Om du er på utkikk etter god kvalitet kombinert med lav pris, er Motornorway.no stedet for deg. Prisene på våre mopeder og elscootere er blant markedets rimeligste når man sammenligner med likeverdige modeller fra andre merkevarer.

Moped, scooter, EU-moped, elscooter, elmoped, kinascooter

Kjært barn har mange navn, og stort sett brukes de ulike navnene på samme type kjøretøy. Mopeden har lenge vært et naturlig framkomstmiddel så snart man har fylt 16 år. Det er det første motoriserte kjøretøyet man får lov å bruke i trafikken, og et tegn på at man nærmer seg alderen der man kan ta førerkort for bil.

Motornorway har selvsagt et komplett sortiment av reservedeler til de kjøretøyene vi selger. Det er betydelig billigere med reservedeler til våre mopeder, sammenlignet med reservedeler til for eksempel Yamaha eller Honda. Mopedene våre er også enkle å vedlikeholde og reparere.

Vi leverer raskt og rimelig til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.