Motornorway har fått en sårt tiltrengt fornyelse, og det kan derfor bli litt lengre leveringstid i perioden 11/2-3/3. Vi takker på forhånd våre kunder for forståelse for at det kan gå noen dager ekstra før du får bestillingen hjem.

X-Pro mini-dirtbike firefly Oransje

  • Funktionsgaranti
2 945,00 kr
På lager
Leveringspris: 595,00kr

X-PRO MINI-DIRTBIKE FIREFLY

Helt nye X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc er oppgradert på en rekke områder sammenlignet med tidligere modeller av dirtbike 49cc for å gi deg maksimal brukervennlighet og kjøreglede. Den største nyheten er kanskje den helt nye og veldig lettstartede totakstmotoren som slår alt du tidligere har opplevd i denne prisklassen. X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc har også en kraftig forsterket ramme, samt en svingradius som gjør at den tåler skikkelig tøffe tak. Selvsagt har vi også tenkt på sikkerheten, og derfor er X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc utstyrt med dødmannsknapp som standard. Du fester enkelt reima rundt håndleddet før du kjører av gårde. Skulle du miste kontrollen og falle av, stopper dirtbiken øyeblikkelig. Dette gir økt trygghet og sikkerhet for både voksne og barn.

 

Motor og drift

Motoren i X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc er, som tidligere nevnt, en veldig lettstartet og turtallsvillig totaktsmotor på 2hk som er oppgradert på en rekke områder sammenlignet med det som er vanlig standard. Topphastigheten kan dog justeres ned for de yngste eller nybegynnere. Svartlakkert, kraftig drastart i aluminium, samt et nytt forsterket koblingshus, også det i lekker svart design, er bare noen av forbedringene. Forsterket plate og motorfeste, samt et effektivt eksosanlegg inngår også. Kjøretøyet drives av en sentrifugalkobling som trinnløst formidler kraften til bakhjulet via det kraftige kjedet, en enkel, pålitelig og solid konstrusjon.

 

Bremser og fjæring

X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc er utstyrt med skivebremser både foran og bak, noe som ellers sjelden ses på disse små dirtbikene, men for oss er det en selvfølge. Ventilerte bremseskiver inngår som en ekstra sikkerhetsdetalj. Fjæringen foran på X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc er av Mono Chock-modell og har teleskopiske gafler med gaffelbeskyttelse i slitesterk plast. Bak sitter godt balanserte og justerbare støtdempere med spiralfjær for optimal fjæringskomfort også i kupert terreng.

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Mva og tollavgift er inkludert i prisen.