Elektrisk Mini ATV Speedbug 1000W

C-502

Pris fra kr 8 995,00
På lager
Leveringspris: 476,00kr

 
Barnehjelm - Cross
 
Crosshjälm - Titangrå
Image accessory Kabellås + kr 219,00

Valgfri

Kjappe fakta

Topphastighet:
Justerbar

Motor:
Elektrisk
1000W

Rekkvidde:
Opp til 18 km 

Girkasse:
Automatisk
Fram + bak

Sittehøyde:
34 cm
(fra fotstøtten)

Skivebrems:
fram + bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Modellen på bildet er ca. 105cm lang.

Kjappe fakta

Mini ATV Elektrisk

SPEEDBUG er vår nyeste modell i den stadig mer populære kategorien av elektriske kjøretøy for barn og ungdom. Dette er en Mini ATV som er beregnet på de tøffeste kidsa som ønsker seg en litt større modell med samme egenskaper som bensindrevne alternativ.

HASTIGHET

SPEEDBUG har kraft og fart som er mer enn rikelig. Maks hastighet er på hele 26 km i timen, og topphastigheten kan justeres ned for de yngste og mer uerfarne sjåførene.

LADING

Du lader din SPEEDBUG enkelt med en medfølgende lader. En ladning rekker til ca. 45 minutters kontinuerlig kjøring, som motsvarer ca. 19 km.

BREMSER

Du reduserer farten effektivt og sikkert med skivebremser både foran og bak. SPEEDBUG er utstyrt med påkostede bremsedetaljer som normalt bare finnes på betydelig større og dyrere kjøretøyer. Bremseklossene kan enkelt byttes ut ved behov

MOTOR

SPEEDBUG er utstyrt med en kraftig elektrisk motor med hele 1000 Watts effekt. Dette innebærer at du vil oppleve en kraft i motoren som ligger tett opp til bensindrevne motorer, men uten støyen. SPEEDBUG er nemlig meget stillegående og miljøvennlig, og du slipper de problemene en bensindrevet modell ofte vil medføre.

RAMME

Rammen er i høykvalitetsstål, og lakkert i en flott matchende farge som blender godt inn med de øvrige delene på denne mini-ATVen.

STØTDEMPERE

ATV-en er utstyrt med justerbare dempere både foran og bak, slik at du lett kan justere fjæringen etter sjåførens vekt og kjørestil. Dette kan du gjøre med en hakenøkkel.

DESIGN

Vi har lagt ekstra stor vekt på design for denne modellen, og det er blitt en skikkelig tøff mini ATV som kommer til å tiltrekke seg mange misunnelige blikk.

Modellen finnes i to varianter, svart/hvit med røde detaljer, eller svart/hvit med grønne detaljer. Stilrent og råkult!

MÅL

Vår SPEEDBUG har en sittehøyde på 55 cm. og tåler en vekt på opp til 65 kg. Den er både kompakt, og samtidig en lett håndterbar maskin.

DEKK

Vi har utstyrt SPEEDBUG med 6” hjul, som er lette å styre og gjør kjørselen både morsommere og enklere. Det grove mønsteret på dekkene gjør ATV-en lett å håndtere, og godt egnet for barn og ungdom.

VEKT

I og med at SPEEDBUG kun veier 42 kg inkludert batteri, så er den enkel å ta med seg, og den får fint plass i en kombibil. Den lave vekten innebærer også at den er lett manøvrerbar.

BRUKSANVISNING

Leveres med bruksanvisning på svensk og med utførlig monteringsanvisning.

Modell: ATV X-Pro Speedbug 1000w
Motor: elektrisk 1000W36V
Batteri: 36V13A
Motoreffekt: 1,88kW / 1500
Drift: Kjede
Start: Elstart
Girkasse: Fram - nøytral - revers
Rekkekvidde: opp til 18 km
Bremser foran: Skivebremser
Bremser bak: Skivebremser
Maks vekt: 65 kg
Sittehøyde: 550mm
Maksimal hastighet: Omkring 27km/t (justerbar)
Lengde: 1165mm
Bredde: 725mm
Høyde: 765mm
Hjulbase: 780mm
Hjulstørrelse: 6"
Dekkstørrelse foran: 14x4.10-6 (slangeløs)
Dekkstørrelse bak: 14x5.00-6 (slangeløs)
Fjæring: Hydrauliske støtdempere
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!