125cc

Sett synkende rekkefølge

3 Produkter

per side
  1. Cross RFN Thunder 125cc 17/14
    C-409
    Special Price kr 11 495,00 Vanlig pris kr 14 995,00
  2. Cross RFN Thunder 125cc 14/12
    C-408
    Special Price kr 10 995,00 Vanlig pris kr 14 495,00
Sett synkende rekkefølge

3 Produkter

per side

Hva er en Dirtbike?

En Dirtbike, også kalt Fiddy eller Pitbike, er en liten, men kraftig Crossmotorsykkel. Dirtbiken er en rimelig og fin måte å bli kjent med motocross på, da mange opplever den som lettere å manøvrere enn en Cross sykkel. Det gir også god og morsom trening å kjøre Dirtbike.

Dirtbike er et riktig godt alternativ dersom du har lyst på en ny hobby, eller trenger en litt annerledes måte å trimme på. Til forskjell fra sin storebror Motocross, så har Dirtbike en litt lavere sittehøyde, også ved samme kubikkstørrelse. Våre Dirtbikes finnes i størrelsene 49cc, 70cc, 90cc, 110cc, 150cc og 250cc for øyeblikket.

Hvor kan man kjøre dirtbike?

I Norge kan man kjøre dirtbike på områder som er spesielt godkjent, og i regi av en klubb som er medlem av Norges Motorsportforbund.

Trenger man førerkort for å kjøre dirtbike eller motocross?

Det kreves ikke førerkort for å kjøre en dirtbike eller motocross. Det finnes heller ikke noen nedre aldersgrense for å kunne kjøre, men det anbefales at føreren i hvert fall er 5-6 år og kan sykle. For å konkurrere i dirtbike eller motocross kreves det en konkurranselisens fra Norges Motorsportforbund.

Dirtbike for de minste

Et sted må man begynne, også når det gjelder en motorkarriere, så hvorfor ikke la de minste i familien få en tidlig start? Våre mini-dirtbikes 49cc kan kjøres fra 5 års alder, og kan man sykle, kan man også kjøre en Dirtbike. 49cc finnes i både bensindrevne og elektriske varianter.

Når man blir litt eldre kan man få en fullblods Dirtbike som minner meget om en Motocross sykkel, både i utseende og kjøreopplevelse. Det som skiller en Dirtbike fra en Cross sykkel er først og fremst prisen. En Dirtbike du kjøper hos oss kan koste langt mindre enn en Cross.

Motornorway har solgt Dirtbikes i lang tid, og vi har derfor mye erfaring med oss når vi har skreddersydd våre egne varemerker og modeller i samarbeid med fabrikken.

Vi har et stort utvalg av rimelige Dirtbikes, Pitbike og Fiddy´s som passer alle behov og størrelser. Vi har også et bredt utvalg av reservedeler og tilbehør.

Vi leverer raskt og rimelig til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.