Garantier

Motornorway har samme garantivilkår som øvrige mc-butikker på uregistrerte kjøretøy. Vi forsøker å være tydelige, slik at vilkårene er til å forstå for folk flest. Vi tror at dette gir oss mer tilfredse kunder.

Kjøretøy som ikke er dekket av garanti
Ved kjøp av kjøretøy som ikke er veiregistert finnes det ingen garanti etter kjøpet. Dette er fordi alle kjøretøy som er ment for racing og lek, dvs. som bare skal brukes på bane, blir utsatt for meget stor slitasje. Dette innebærer at du som kunde selv må bekoste reparasjon og reservedeler dersom noe blir ødelagt.

Dette er de vilkårene som gjelder ifølge forbrukerkjøpsloven: Alle kjøretøy som er ment for racingvirksomhet, dvs. som bare skal brukes på bane, belastes med urimelig stor slitasje slik at det ikke gis noen garanti.

Reservedeler og teknisk support
Fordelen ved å handle med Motornorway, er at vi har reservedeler og teknisk support. Dette er noe mange kunder glemmer å kontrollere før kjøp. Et veldig billig kjøp, kan på sikt bli både dyrt og gi mange ergrelser, om du ikke kan få tak i reservedeler.

Angrefrist
Når du kjøper et produkt eller en tjeneste, har du etter loven rett til å heve kjøpet innen 14 dager, når du handler i Norge. Hvis du kjøper noe fra et annet EU land, for eksempel via Internett, har du også rett til å returnere, men angrefristperioden kan være kortere enn 14 dager. Vil du vite mer om grensehandel, les mer på Forbruker Europas nettside.

Veiregistrerte kjøretøy
Motornorway kan ikke håndtere retur av veiregistrerte kjøretøy (som f.eks. moped). Dette skyldes gjeldende lovverk i Norge, som gjør det umulig å foreta et eierskifte tilbake til oss.

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundesupport om du har spørsmål, så hjelper vi deg så godt vi kan.

For fullstendige betingelser, klikk på symbolet nedenfor:

 

Viarelli Moped-, Elmoped och MC garantier

 

 

KSR-Moto Moped- och MC-garanti

 

Tomos Mopedgaranti

Xiaomi, NIU & Unagi Elscootergaranti

 

ATV-garantier fra 49cc, alle merken

 

Viarelli Elsykkelgarantier 

  

 

Lambretta Elsykkelgarantier