125cc

En ATV, eller All-Terrain Vehicle, er et motorkjøretøy med fire hjul beregnet for terrengkjøring. Andre vanlige navn på ATV er firehjuling, UTV, eller quad. I hovedsak er ATV-ene laget for å kjøre i terreng, men de finnes i flere ulike modeller som er konstruerte for ulike typer av kjøreforhold. Motornorway har rimelige og solide firehjulinger som passer alle behov.

ATV fra X-PRO, Worker 1

Bestillingsvare

Pris fra kr 15 995,00
C-304
Grønn  fra ,  1

Ikke på lager

kr 24 990,00
150060

2 Produkter

ATV, Quad & Firhjuling

Hva er en firhjuling? Er det en ATV, og hvordan skiller en ATV seg fra en Quad?

Firhjuling betyr egentlig bare at det er et kjøretøy med fire hjul, og sier ikke noe om evnen til å kjøre i ulike typer terreng. Det firhjulingen har til felles med ATV er at den ofte har firehjulsdrift. En del av våre ATV-er og firhjulinger har dog tohjulsdrift.

ATV er en forkortelse for All-Terrain Vehicle, altså et kjøretøy som kjører i alle slags terreng. Det finnes ATV-er som er bedre egnet for lek og konkurranser, men også rene brukskjøretøy som brukes til skogs- og jordbruksarbeid.

En Quad har aldri firehjulsdrift, men kun tohjulsdrift. Den har ofte et litt mer sporty utseende, og er som regel litt lavere og bredere enn ATV-en. En Quad brukes som regel kun til kjøring for fornøyelsens skyld, på bane eller annet egnet sted.

Vi leverer raskt og rimelig til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Behøver man førerkort for å kjøre ATV og Quad?

Dersom ATV-en kjøres på lukket bane, eller i regi av et motorsportforbund, behøver du hverken førerkort eller registrert ATV. I øvrig er det bruk og hastighetsbegrensningen som avgjør hvilket regelverk du skal følge.

Passasjerer på ATV

Om ATV’en er registrert som motorsykkel, er det tillatt å ha passasjerer dersom kjøretøyet er godkjent for to personer.

Hva bør jeg velge?

Hva slags kjøretøy du bør kjøpe avhenger av dine behov. Hos Motornorway har vi et bredt utvalg av kjøretøy til fritid og lek. Om det er Moped, Motocross, Dirtbike, Mini-ATV, Quad eller ATV du er på jakt etter, så er du kommet til rett sted.

Det første spørsmålet du bør stille deg er hva du skal bruke din nye ATV eller Quad til. Trenger du en firhjuling til gårdsarbeid eller jordbruk? Skal du utelukkende kjøre for moro skyld? Trenger du en maskin som kan ta seg frem over alt? En arbeidshest eller en råtass? Familievennlig eller et kjøretøy som utelukkende tilfredsstiller dine behov? Spørsmålene er mange, og vi tror vi har svarene på det du leter etter.

Mange av modellene våre har fått toppkarakter blant annet i ”ATV & TerrängMagazinet”, samt i andre svenske ATV & Quad-magasiner. Ta gjerne kontakt til vår kundeservice om du ønsker mer informasjon om en spesifikk Quad eller ATV-modell.

Det andre viktige spørsmålet du bør stille deg er hvor mye penger du ønsker å bruke. Vi har ATV og Quad i flere ulike prisklasser, og det burde være noe for enhver smak eller lommebok.