Mini Snøscooter

I denne kategorien har vi samlet de morsomste racing- og fritidskjøretøyene vi har. Motornorway har rimelige minimotos, pocketbikes og miniscootere. Disse kjøretøyene er først og fremst egnet for lek og fritid, og passer både for barn og voksne. Vår el-scooter er klassifisert som sykkel, og kan derfor kjøres på offentlige veier og sykkelbaner.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Hva er en Minimoto?

En Minimoto er kort fortalt en mindre modell av en motorsykkel. Utseendet er ofte sporty og kan minne om racingmotorsykler i full størrelse. Sittehøyden er ca 50 cm, og motoren er som regel rundt 50cc. Til tross for den lille størrelsen kan toppfarten være opp i mot 50 km/t. Minimotoen har vi solgt siden vi startet opp, og den er veldig populær blant både barn og voksne.

Hva er en Pocketbike?

En Pocketbike er i prinsippet det samme som en Minimoto, og beskrives best som en litt mer avansert Minimoto. En Pocketbike har som regel elstart, lamper både foran og bak, er noe større og litt mer luksuriøs enn en Minimoto.

Hva er en Miniscooter?

En Miniscooter har samme utseende som en Scooter, i stedet for det mer racinglignende utseendet som en Pocketbike eller Minimoto har. Miniscooteren som vi selger er elektrisk og klassifisert som en sykkel, hvilket innebærer at man ikke behøver å registrere den. Miniscooteren kan kjøres i sykkelbaner og på veier i maksimum 20 km/t.

Hvor kan man kjøre Minimoto og Pocketbike?

Reglene for hvor man kan kjøre Minimotos og Pocketbikes er i prinsippet de samme som for Motocross og andre terrengkjøretøy. De kan kjøres på baner og spesielt godkjente områder. Det finnes baner som er spesielt tilpasset for Minimotos og Pocketbikes. Det er også vanlig at man kjører Minimotos og Pocketbikes på gokartbaner eller racingbaner.

Trenger man førerkort for Minimoto og Pocketbike?

Man behøver ikke førerkort for å kjøre Minimoto eller Pocketbike. Det finnes heller ingen nedre aldersgrense. Det er likevel verdt å tenke på at dette er små motorsykler som er kraftfulle, og kan gå i hastigheter opp i mot 50 km/t. Husk å bruke hjelm og annet nødvendig verneutstyr!

Vi leverer raskt og rimelig til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.