Om oss

Motornorway

Motornorway er i dag en av markedets ledende aktører innenfor ”lette kjøretøy”, som scooter, el-scooter, dirtbike, ATV og lekekjøretøy. Motornorway har hatt en stadig større vekst, og vi har derfor utvidet vårt sortiment av ulike motorkjøretøy, både av våre egne varemerker og internasjonalt anerkjente varemerker. Motornorway har fokus på kvalitet, design og pris, noe som blir reflektert av våre utvalgte modeller. Vi kan tilby et svært attraktivt prisnivå på våre kjøretøy fordi vi foretar direkte innkjøp fra leverandørenes fabrikker. Vi kjøper store volum, og vi samarbeider med flere internasjonale innkjøpsorganisasjoner, slik at du alltid kan være sikker på å få mest valuta for pengene når du handler hos Motornorway.no!

Vi kan konkurrere med mye dyrere merkevarer, dels fordi vi har gode innkjøpsordninger, men ikke minst fordi vi har svært dyktige ansatte med omfattende bransjekunnskap. Våre medarbeideres kunnskaper gjør at kvalitet, design og pris kommer våre kunder til gode. Motornorway har en av markedets mest besøkte og verdsatte e-handelsplattformer. Vårt motto er; Fra dør til dør. Enkelt, raskt og trygt ...

Vi bestreber oss på at din bestilling skal leveres raskt, fleksibelt og kostnadseffektivt fra vårt nye hovedlager, som ligger rett utenfor Helsingborg. Motornorways to fysiske butikker finner du i Gøteborg og i Åstorp, rett utenfor Helsingborg. I butikkene kan du prøve store deler av kjøretøyutvalget og handle over disk. Uansett hvordan du velger å handle, er vi tilgjengelige, bare en telefonsamtale unna.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en prøvetur!


Motornorway

Ji-Te gatan 2
265 38 ÅSTORP
Sverige
Org.nr: 556681-3167

Vi reserverer oss for eventuelle trykkfeil på hjemmesiden.