El-sykkel Viarelli Giulia

C-434

Pris fra kr 13 995,00 Vanlig pris kr 19 995,00
På lager
Leveringspris: 195,00kr

Kjappe fakta

25 km/t

250W 
elektromotor

Rekkevidde:
opptil 50km 

28" 
Hjul 

display

Digital
LCD-skjerm

Skivebremser elektrisk sykkel


Fotbrems
Forbrems

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

1 - 3 
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Elegant design, pålitelig funksjon og trygg komfort i en stilren innpakning

Leter du etter en enkel å håndtere elektrisk sykkel med en elegant design hvor helheten gir en trygg følelse og pålitelig funksjon, så er Viarelli Giulia det opplagte valget. En behagelig og enkel å håndtere elektrisk sykkel med litt minimalistisk følelse og en eksemplarisk lav innstigning som sørger for at du aldri trenger å bekymre deg for å ankomme svett eller med tung pust! Smidigheten er imponerende, og takket være kombinasjonen av et par robuste 28-tommers hjul og en myk komfortabel sete, tar den seg problemfritt frem over både fortauskanter, ujevnheter og kantstein, og trives faktisk like godt i byjungelen som på svingete sykkelveier.

Kraftig elektrisk drift kombinert med en sikker 7-girs drivlinje

Hjertet er en pålitelig drivsystem fra Shimano som kombinerer en frontmontert motor med et LG-batteri som kort sagt leverer 10,4AH av miljøvennlig kraft. Batteriet er lett tilgjengelig plassert på syklens robuste bagasjebrett. Kort sagt handler det om generøse mengder av miljøvennlig elektrisk kraft som gir deg massevis av ekstra kraft både i bena og lungene. Den skyver på i en hastighet på maksimalt 25 km / t, visst går det å sykle enda raskere, men resten av jobben må du da gjøre med muskelkraft.

Den kraftige motoren samarbeider sømløst med den nesten bergsikre drivlinjen som har 7 gir fra Shimano (Nexus 7), noe som i praksis betyr pålitelig funksjon, et minimum av vedlikehold og et girregister som fungerer like bra i bratte oppoverbakker som på mil lange strekninger. Dette intuitive girsystemet lar deg også skifte gir selv når du ikke tråkker, noe som er perfekt i bytrafikken med alle dens stadige stopp. Det er et eksemplarisk smidig system som også hjelper med å beskytte syklens viktige deler mot veistøv og værforholdene. De syv inkapslede girene er godt beskyttet mot fysisk påvirkning samt også regn, slaps og skitt, noe som gjør at de krever et absolutt minimum av vedlikehold. Og med litt normal omsorg, litt kjærlighet og litt service nå og da, vil girsystemet gi deg glede i flere tiår fremover.

Aluminiumsramme med smidig følelse og god oversikt over medtrafikanter

Det grasiøse chassiset består av en vakker ramme i kvalitetsaluminium med en eksemplarisk lav innstigning, intern kabeltrekking samt en behagelig geometri som sammen med en justerbar styrefremspring gir deg en nesten panoramisk utsikt over hva som skjer.

Smidig elsykkel med herlig komfort og høy utstyrsnivå

Den elektrisk assisterte Viarelli Giulia sørger for at du både rekker å levere ungene og ta hånd om alle viktige ærend før du ankommer jobben, og det uten at du blir det minste svett eller andpusten. I tillegg er sykkelen utstyrt med det meste du kan tenke deg å trenge fra start, som for eksempel justerbar styrestam, robuste skjermer, en stabil bagasjebærer, støtte, kjedebeskyttelse, belysning (både foran og bak) og et godkjent rammelås som forhåpentligvis skremmer bort sykkeltyver og sørger for at du kan ha din elegante Viarelli Giulia i fred.

Type kjøretøy: Elektrisk sykkel
Ramme: Aluminium
Akselavstand: 1110mm
Frihøyde: 320mm
Vekt: 26,5 kg
Hjulstørrelse: 28"
Maksimal hastighet: 25 km/t
Motor: Børsteløs 36V 250W
Motorplassering: Foran
Girsystem: Shimano Nexus Inter 7
Antall gir: 7
Girvelger: Shimano Nexus Revo
Veivaksel: 36T 170mm
Bakbrems: Fotbrems
Forbrems: Felgbrems (V-brems)
Dekk: Kenda K198 700-38C
Frontlykt: 6V hovedlykt
Baklys: 6V LED
Batteri: Li-ion LG 2600
Batterikapasitet: 36V 10,4AH
Batterivekt: 2,5KG
Ladetid: 6-7 timer
Ladecykler: 500
Rekkevidde: 50KM
Lufttrykk foran/bak: 2,8-4,5Bar
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!