Elektrisk Sparkesykkel X-Pro Surf

C-414

Pris fra kr 1 595,00
På lager
Leveringspris: 79,20kr

Kjappe fakta

räckvidd sparkcykel

Rekkvidde
Ca. 6 km

högsta hastighet elektrisk sparkcykel

Maks hastighet
Ca. 10 km/t

Brems:
Fotbrems

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

X-Pro Surf

X-Pro Surf er en knalltøff elsparkesykkel beregnet for barn opp til 50 kg. X-Pro finnes i 3 ulike farger, og vi føler oss overbevist om at X-Pro snart vil bli mottatt med stor begeistring hos mange barn i landet!
Det krever en del øvelse og god balanse for å kjøre en elsparkesykkel, så vi anbefaler at man tester uten å bruke den elektriske motoren i begynnelsen inntil barnet har oppnådd mestring og trygghet på sykkelen. I teorien skal X-Pro Surf kunne brukes av barn fra ca. 4 år og opp, men dette vil selvsagt avhenge av barnets motoriske ferdigheter, størrelse osv.

Denne elsparkesykkelen har en maks hastighet på 10 km/t. Man bruker fotplaten som sitter langt fremme på brettet til å gasse. For å bremse flytter man foten fra gassen, og over til skjermen bak på brettet. Skulle uhellet være ute og man går tom for batterikraft, så kan man selvsagt bruke elsparkesykkelen som vanlig sparkesykkel.

X-Pro veier kun 5 kg, og er dessuten sammenleggbar, noe som gjør den veldig enkel å transportere. Litiumbatteriet har en rekkevidde på ca. 6 km, og det tar ca. 2 timer å lade opp batteriet. Styret kan justeres i 3 ulike høyder slik at sykkelen kan "vokse" med barnet.

Sørg alltid for at barnet bruker hjelm og beskyttelsesutstyr når det bruker elsparkesykkelen, og det bør også alltid være en voksen til stede når barnet kjører.


Motor: 100 w
Batteri: Litiumbatteri 25,2V, 2AH
Materiale Ramme: Aluminium
Forhjul: 145 mm PU hjul
Produktdimensjoner: 735x365x920mm (tre mulige høyder på styret)
Brems: Fotbrems bak
Hastighet: ca. 10 km/t
Rekkevidde: ca. 6 km
Ladetid: ca. 2 timer
Ladesyklus: Ca. 500
Maks vekt sjåfør: 50 kg
Vekt: 5 kg
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!