Elo Mobility K2

4000200

kr 4 695,00
På lager
Leveringspris: 395,00kr

Kjappe fakta

Topphastighet
20km/t

250W
Elektrisk motor

Rekkevidde:
Opp til 60 km

8,5"
Luftfylte hjul

Minimalt
vedlikehold

Rask & enkel
lading

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Elektrisk Sparkesykkel fra ELO

Transport blir ikke bare enklere og billigere enn før, men også veldig mye morsommere!

Vår elektriske sparkesykkel fra ELO Mobility med 8,5" luftfylte dekk, sammenleggbar aluminiumramme og 250W motor fra Kollter, er et etterlengtet tilskudd til vårt sortiment.

ELO Mobility K2 har luftfylte hjul, både foran og bak, og her atskiller den seg fra mange andre elektriske sparkesykler i samme prisklasse. Luftfylte hjul gir en langt bedre kjøreopplevelse enn det kompakte hjul kan tilby, og særlig vil man merke dette når man kjører på ujevnt og røft underlag.

Skivebremsen bak er et sikkerhetsaspekt som er viktig, og burde medføre at ELO Mobility K2 blir et selvsagt valg når du skal kjøpe en elektrisk sparkesykkel.

ELO Mobility har integrert demping, også dette atskiller denne el sparkesykkelen fra andre i samme prisklasse. Kombinasjonen luftfylte hjul og integrert demping gir deg mulighet til å ta deg fram nær sagt overalt, og uten at kroppen føles mørbanket etterpå!

Motoren sitter i forhjulet, og reagerer med det samme du gir sparkesykkelen et lite spark. Fjæringen er også god, og absorberer så mye vibrasjoner under kjøring som mulig.

Sparkesykkelen er enkel å legge sammen og folde ut, og det betyr at du lett kan ta den med deg på reise, kollektivtransport osv. Topphastigheten ligger på ca. 20 km/t, og rekkevidden ligger på opptil 25 km med et fulladet batteri, så dette er en glimrende måte å transportere seg på, enten det er til skole, jobb eller fritidsaktiviteter.

Og skulle du være så uheldig at batteriet går tomt før du har nådd din destinasjon, så kan du jo alltids sparke deg fram på gamlemåten – det går uansett raskere enn å ta beina fatt!

ELO Mobility har en kraftig 250W motor med et innebygd litiumbatteri. Det digitale displayet på styret viser batterinivå og hastighet. Den elektriske motoren starter så snart du sparker sykkelen i gang, og du bruker tommelgassen til å regulere hastigheten som går opp til ca. 20 km i timen.

Sparkesykkelen tåler en maksvekt på opptil 120 kg, og veier 13 kg. Det går derfor greit for de fleste å folde sykkelen sammen, og ta den med seg inn når man ikke ønsker å etterlate den på gaten.

Det er god belysning på ELO Mobility, og den flotte, retroinspirerte lykten lyser opp selv på den mørkeste og regnfulle kveld.

ELO Mobility K2 oppfyller de krav som stilles til kjøring i Norge. Med en maks effekt på motoren (250W), og en topphastighet på opp til 20km/t er den dermed lovlig å bruke i trafikken.

Vi anbefaler selvsagt at man benytter seg av hjelm når man kjører med denne elektriske sparkesykkelen.


Egenskaper:

 • Lykt & refleks på styret foran og over bakhjulet
 • Motoren sitter i forhjulet og er på 250W
 • Maks topphastighet 20 km/t
 • Maks last 120kg
 • Innebygd oppladbart litiumbatteri
 • Ladetid ca. 3,5 timer
 • Rekkevidde 15-25 km
 • Enkel å legge sammen for å ta mindre plass
 • Anti skli materiale på ståplaten
 • Elektrisk brems foran, manuell skivebrems bak
 • Skvettlapper foran & bak
 • Totalvekt for sparkesykkelen ca. 18 kg
 • 8,5" Hjul
 • Digitalt display på styret der du enkelt kan se hastighet og batterimengde
Ytre mål sammenlagt (l*b*h): 1200 mm*430 mm*1140 mm
Ytre mål foldet ut (l*b*h): 1190 mm*430 mm*500 mm
Hjulbase: 870 mm
Bunnfrekvens: 100 mm
Vekt: 13 KG
Lastekapasitet: 120 KG
Høyeste hastighet: 20 km/t
Effekt: 250 w
Batterikapasitet: 36V 7,5Ah
Bremsers bak: Skivebrems
Lufttrykk for- og bakhjul: 1,5 bar
Felg, tommer: 8,5"
Dimensjon emballasje: 1190mm*220mm*470mm

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!