Elscooter Elo Mobility Fold

99-0275

kr 5 995,00
På lager
Leveringspris: 595,00kr

Image accessory Bärbar Kompressor + kr 699,00
Image accessory Skyddsöverdrag + kr 399,00
Image accessory Låspaket Hänglås + Kedja + kr 829,00
Image accessory Atran Velo Adapter + kr 399,00
Image accessory Atran Velo Woody Träback + kr 699,00

Valgfri

Kjappe fakta

Topphastighet
20 km/t

lätt att bära

Sammenleggbar
Lett å bære

Rekkevidde:
Opp til 15-25 km

14"
Luftfylte hjul

Minimalt
vedlikehold

Rask & enkel
lading

Rask og pålitelig 
levering

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

ELO Mobility FOLD

ELO Mobility Fold er en elscooter ut over det vanlige. Den er enkel og bekvem som en sykkel, med komfortabelt sete og fotpinner man kan hvile føttene på. Den raske elmotoren får deg kjapt av sted, og de store luftfylte hjulene sørger for at reisen blir behagelig. I tillegg er den sammenleggbar og svært enkel å manøvrere.

Det er lett å starte elscooteren; du vrir bare på gassen, og så er du i gang! Elscooteren har en lav vekt på 18 kg, noe som betyr enkel manøvrering, også på steder det ellers vil være vanskelig å komme seg fram. I tillegg vil den sterke motoren gjøre at du klarer bakker og terreng uten problem.

Sikkerhet står selvsagt i høysetet hos Motornorway, og bremser er en vesentlig faktor mht. sikkerhet i trafikken. På ELO Mobility FOLD finner du skivebremser både foran og bak, slik at du kan være trygg på at du har gode bremseegenskaper når du behøver det. En elektrisk scooter er jo mer eller mindre lydløs, og da er det viktig at du som sjåfør har fullt fokus på omgivelsene, samtidig som du har bremser som fungerer raskt og pålitelig.

Håndtakene på scooteren er av naturgummi som gir deg et sterkt og sikkert grep når du kjører. På styret har du bremsehåndtak og display som viser batterinivå, hastighet og kjørestrekning. Displayet viser batterinivået i 4 steg (100 % - 75 % - 50 % - lavt batteri).

Sammenleggbar elscooter – gir deg stor frihet

Når din ELO Mobility Fold ikke er i bruk, klapper du den enkelt sammen og bærer den med deg. I rammen er det et innebygd håndtak, og med en vekt på 18 kg vil de fleste klare å bære scooteren uten problemer.

ELO Fold tar minimalt med plass i sammenlagt tilstand, og hvis du fjerner setet og senker styret så er den enda lettere å transportere når du skal på camping eller hyttetur. Helt enkelt kan man si at ELO Fold er et genialt transportmiddel både i hverdagen og til glamping, camping og hytteturer når du gjerne vil la bilen stå. Setet kan innstilles slik at det passer for både junior og senior, kvinner og menn, og ELO Fold tåler vekt opp til 120 kg.

Har du ungdommer i familien, så er denne elscooteren en sikker vinner. Det blir ikke kjedelig å dra på hytta når det står en elscooter rett utenfor døra!

Batteri & Effekt

Den elektriske motoren på 250W gir en makshastighet på 20 km/t. Batteriet er litium, og du lader til full kapasitet på 3-4 timer. Fulladet kan elscooteren kjøre opp til 2-3 mil.

Hjelm er en selvfølge når du kjører scooter, og hvis du ikke har en fra før, så ta en titt på vårt store utvalg av hjelmer!

Ytre mål (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Ytre mål sammenlagt (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Kjøretøy vekt: 18 kg
Batteritype: Litium
Lastekapasitet: 120 kg
Maks hastighet: 20 km/t
Motortype: Børsteløs DC
Effekt: 250W
Starttype: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 6Ah
Ladetid: 3-4 timer
Laddcykler: ca 650
Kjørestrekning: 15 - 25km per lading
Kobling: Direkte drevet
Bremser bak: Skivebrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 2,5 - 3 bar
Lufttrykk bakhjul: 2,5 - 3 bar
Felg: 14"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!