Elscooter Elo Mobility Fold 14"

Laveste pris de siste 30 dagene: kr 3 196,00

På lager

- Leveringspris: 799,00NOK

Kjappe fakta

Topphastighet
25 km/t

lätt att bära

Sammenleggbar
Lett å bære

Rekkevidde:
Opp til 15-25 km

14"
Luftfylte hjul

Minimalt
vedlikehold

Rask & enkel
lading

Rask og pålitelig 
levering

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Detaljer

ELO Mobility FOLD

ELO Mobility Fold er en fleksibel og letthåndterlig elektrisk sparkesykkel. Du får komforten til en sykkel med sal og fotpinner å hvile føttene på. Den raske elektriske motoren lar deg komme i gang på et blunk, og de store luftfylte 14" hjulene lar deg reise til målet uten å føle hver eneste stein på veien. Du starter enkelt reisen med den elektriske sparkesykkelen ved å vri på gassen, og i motsetning til en elektrisk sparkesykkel, trenger du ikke starte reisen før du setter i gang. Kombinasjonen av el-scooterens lave vekt på 18 kg og den relativt sterke motoren gjør at bakker og terreng ikke blir noe problem. Sikkerheten til skivebremser foran og bak betyr at du kan fokusere fullt ut på omgivelsene mens du kjører nesten lydløst på din elektriske sparkesykkel. Håndtakene, som er utstyrt med naturgummi, gir dem også et trygt og sterkt grep når du er ute og reiser. I tillegg til bremsehåndtaket er styret til ELO Mobility Fold også utstyrt med et display som viser batterinivå, hastighet og kjørelengde, noe som gjør at du kan planlegge reisen på en helt ny måte sammenlignet med tilsvarende elektriske scootere på markedet . Displayet viser batterinivået i 4 trinn (100 % - 75 % - 50 % - lavt batteri)

Sammenleggbar elektrisk sparkesykkel – Uendelige bruksmuligheter.

Når du ikke bruker ELO Mobility Fold, kan du enkelt slå den sammen og bære den med deg. I rammen er det innebygget håndtak og med sine lette 18 kg er det ikke noe problem å bære. ELO Fold tar minimalt med plass når den er foldet og med salen fjernet og styret foldet ned bør den nå være en opplagt del av sekken for campingferien. Med sine kompakte mål og lave vekt er den et perfekt transportmiddel både i hverdagen og på campingferier. Du kan enkelt pakke den inn i bobilen/caravanen og deretter ta den med til den lokale butikken samt på lengre utflukter. Den heve og senke salen og den lave vekten gjør også at hele familien kan bruke ELO Fold til både transport og fornøyelse.

Batteri og effekt

Den elektriske motoren på 250 W gir en maksimal hastighet på 25 km/t. Batteriet er av litium-typen og du når full kapasitet igjen på bare 3-4 timer.

Teknisk spesifikasjon
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Fordonsvikt: 18kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 25 km/h
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 250W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 6Ah
Laddtid: 3-4 h
Körsträcka: 2-3 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.2 bar
Lufttryck bakhjul: 1.2 bar
Fälg: 14"
Q&A
Q&A
Omtaler
Omtaler
Manual

 

manual

PDF
 

 

Forsendelse

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!