Black week

Black week
{"elements":[],"pid":"glivrrf3fnu8"}

Black Week 2023 er snart her!

Årets mest etterlengtede shoppingbegivenhet nærmer seg. Black Week 2023 lover å levere utrolige tilbud med eksplosive rabatter og priser som ellers ville vært helt utenkelige. For å holde deg oppdatert med Black Week 2023, sørg for at du har datoene og prisene oppdatert.

Når er Black Week 2023?

Black Week 2023 er mellom 20.-26. november og starter mandag 20. november og avsluttes søndag 26. november. Black Week 2023 finner sted under v.47 2023.

Hva er Black Week?

Black Week er en hel uke med gode tilbud rettet mot forbrukere som er interessert i de nyeste dingsene. Black Week er en etterlengtet høytid i shoppingverdenen hvor alle har øynene opp for de største rabattene. Black Week stammer fra 60-tallet og ble som sagt startet for julehandel. I de dager ble regnskapet gjort for hånd og Black Friday var det sterkeste for når tallene gikk fra rød (tap) til svart (profitt).
Interessant er det ikke?

 

Black Week i Norge

Black Week har tatt tak i det norske markedet like etter 10-tallet. Med en sterk interesse for den nyeste teknologien, har selskaper investert tungt i Black Week for å tilby de beste prisene på de beste produktene. Vi lever i den beste tiden for å kjøpe "dyre" produkter til "billige" priser. Forbered deg på tidlig julegavehandel i år - Det er aldri for tidlig å handle julegaver, spesielt til deg selv ;)

Hvilke produkter er i søkelyset?

Uten å røpe for mye, kan vi med glede annonsere at vi vil ha de største rabattene noensinne på våre kjøretøy! Mopeder, elektriske sparkesykler, elektriske sparkesykler, ATV-er, skitsykler er allerede på Black Week-listen.

Black Week på Motornorway.no

Som en av markedets største når det gjelder salg av kjøretøy på nett – vet vi hvor viktig det er med gode priser og kule produkter. Er du ute etter en tur på moped eller elsykkel til deg selv eller som en tidlig julegave til noen, har du kommet til rett sted. Ikke glem å abonnere på vårt nyhetsbrev for å være den første når Black Week starter!