Cyber Monday

Cyber Monday

Cyber Monday: Årets Beste Netthandelsdag!

Cyber Monday er dagen som representerer årets beste netthandelsopplevelse. Black Friday har tradisjonelt vært de store varehusenes dag med fokus på elektronikkprodukter, mens Cyber Monday har blitt netthandlernes dag med fokus på teknologiprodukter. På senere tid har Cyber Monday blitt en favoritt blant kunder som handler på nett. Fordelen har alltid vært at det er raskt og enkelt å handle fra komforten av sofaen din, og du slipper trengselen og stresset fra fysiske butikker. Generelt kan man også hevde at utvalget av produkter er mye større med mer pressede priser enn det fysiske butikker tilbyr.

Når er Cyber Monday 2023?

Cyber Monday skjer alltid på mandagen etter Black Week eller 3 dager etter Black Friday. For 2023, vil Cyber Monday være den 27. november, som er mandagen i uke 48.

Cyber Monday på Motornorway

I år satser Motornorway ekstra mye under Cyber Monday med lave priser på våre beste produkter. For oss er det selvfølgelig at julehandelen begynner her! Dermed slipper du trengselen og stressen ved å være sent ute med julegavene rundt jul, og du kan i tillegg kjøpe ønskede produkter til våre laveste priser i året - alltid raskt og smidig!

FAQ Cyber Monday: Hvor lang er leveringstiden?

På Motornorway sikter vi på å opprettholde de vanlige leveringstidene. Det betyr at leveringstiden normalt er 5-8 arbeidsdager. Vi vil imidlertid påpeke at fraktselskapene kan være belastet i denne tiden, og leveringstiden kan ta en ekstra dag.

FAQ Cyber Monday: Hvordan håndteres registrering av mopeder?

Akkurat som vanlig når du kjøper en moped hos Motorsweden, trenger du ikke å ordne registreringen av mopeden selv. Vi tar oss av registreringen via Vegvesen. Deretter sendes registreringsskiltet og registreringsbeviset til postkassen din. Så du kan sitte i ro, eller være ivrig, avhengig av hvor mye du gleder deg til din nye moped, mens vi ordner med registreringen og leveransen for deg.