Singles day

Singles day

Singles Day i Norge – Shop For Yourself!

Singles Day har blitt en av de mest populære shoppingbegivenhetene i Norge, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Denne dagen, som opprinnelig kommer fra Kina og alltid finner sted den 11. november (11/11), er dedikert til alle singler der ute. Det er din dag å feire og skjemme deg bort med fantastiske tilbud og rabatter.

Så hvorfor har Singles Day blitt så populært i Norge? Dagen gir det alle enslige en sjanse til å feire sin uavhengighet og nyte litt shoppingterapi. Og hvem sier nei til det?

Når er Singles Day 2023?

Singles Day finner alltid sted på samme dag. Også for 2023, den 11. november, av den passende grunnen at datoen skrives som 11/11.

Hva skjer på Singles Day?

På Singles Day kan du forvente å finne mengder med fantastiske tilbud hos Motornorway. Det er den perfekte tiden å unne deg selv noe du lenge har drømt om. I år har vi senket prisene ekstra mye, slik at du virkelig kan gjøre akkurat det.

Er Singles Day kun for single?

Nei, Singles Day er en dag for alle å nyte, uavhengig av sivilstatus. I tillegg er det en flott mulighet til å starte julehandelen for dine kjære i god tid takket være gode tilbud. Så feir din singlestatus eller bare nyt de fantastiske rabattene – Singles Day i Norge har noe for alle!

FAQ Singles day: Hvor lang er leveringstiden?

På Motornorway sikter vi på å opprettholde de vanlige leveringstidene. Det betyr at leveringstiden normalt er 5-8 arbeidsdager. Vi vil imidlertid påpeke at fraktselskapene kan være belastet i denne tiden, og leveringstiden kan ta en ekstra dag.

FAQ Singles day: Hvordan håndteres registrering av mopeder?

Akkurat som vanlig når du kjøper en moped hos Motorsweden, trenger du ikke å ordne registreringen av mopeden selv. Vi tar oss av registreringen via Vegvesen. Deretter sendes registreringsskiltet og registreringsbeviset til postkassen din. Så du kan sitte i ro, eller være ivrig, avhengig av hvor mye du gleder deg til din nye moped, mens vi ordner med registreringen og leveransen for deg.