Balansesykkel X-pro Balance

På lager

- Leveringspris: 239,20NOK

Kjappe fakta

Balansesykkel X-pro Balance

Topphastighet:
Ca. 10 km/t

motor balanscykel

Motor: 
Elektrisk

avtagbart batteri balanscykel

Batteri:
Avtagbart 

elektrisk start balanscykel

Start:
Elektrisk

Sittehøyde:
43 cm

cool balanscykel

Coolhetsfaktor:
110%

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Detaljer

Elektrisk Balansesykkel fra X-Pro

En balansesykkel brukes for å gi de minste sjåførene en mulighet for å begynne sin motorkarriere allerede fra ca. 4 års alder. Med en balansesykkel kan barnet øve på mestring av balansen til det sitter helt under huden, og gir en god overgang til større og mer krevende kjøretøy. X-Pro Balance er en prisgunstig og velbygget elektrisk balansesykkel som gjør det kjempegøy å lære seg å kjøre på to hjul!

100W elmotor med maks hastighet på 10 km/t

X-Pro Balance har en 100W elmotor og gir en følelse av en ekte cross som kan tas med på offroad opplevelser. Begynn som vanlig balansesykkel til sjåføren har fått god mestring på balansen. Deretter kan man vri forsiktig på gassen mens beina glir med som litt ekstra støtte. Når barnet har full mestring på dette, så kan farten settes opp og samtidig settes føttene opp på fotstøtten. Makshastigheten er på 10 km/t, så de voksne kan enkelt passe på at den minste ikke farer over stokk og stein!

Bærbart litiumbatteri og lang kjøretid

X-Pro Balance lades i en vanlig stikkontakt med den medfølgende laderen. Når batteriet er fulladet så rekker det til 80 minutters rolig kjøring både på asfalt og offroad. Dersom uhellet skulle være ute og batteriet går tomt på hjemveien, så kan sykkelen brukes på god, gammeldags måte uten motor. Etter dagens utflukt lader du batteriet enten ved å løsne det fra balansesykkelen, eller du kan lade direkte via ladeporten på sykkelen.

Lydløs kjøring og flere farger

Lydnivået på balansesykkelen fra X-Pro er nesten ikke hørbart, men de fleste barn har jo god fantasi og det er ikke usedvanlig at den minste selv vil legge stemme til for å etterligne lyden av en dirtbike eller motorsykkel under kjøringen. Dette burde imidlertid ikke bety noen klager fra naboene!

X-Pro Balance fås i fargene rød eller svart, og er så stilig at eldre søsken i familien nok vil ha lyst til å låne den. Den kan brukes helt opp til 50 kg vekt på sjåføren, så vi tipper den kommer til å bli kjørt lenge før den parkeres eller selges som brukt.

Teknisk spesifikasjon
Modell: BALANSESYKKEL X-PRO ELEKTRISK
Motor: Elektrisk 100W24V
Batteri: 24V4Ah
Drift: Kjede
Start: Elstart
Transmisjon: Foran- nøytral
Kjøretid: 60-80 min.
Ladetid: 2-3 timer
Bremser bak: Trommelbrems
Maksimal førervekt: 50 kg
Maksimall hastighet: 12-15 km/t
Lengde: 970 mm
Bredde: 510 mm
Høyde: 580 mm
Sittehøyde: 460 - 500 mm (justerbar)
Dekkstørrelse foran: 12” (12X2.125)
Dekkstørrelse bak: 12” (12X2.125)
Q&A
Q&A
Omtaler
Omtaler
Manual Forsendelse

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!