Mini ATV X-Pro Scorpio 49cc

På lager

- Leveringspris: 476,00NOK

Kjappe fakta

Modellen på bildet er ca. 105 cm. lang

Topphastighet:
Justerbar

Motor:
49 cc - 2 hk

Sikkerhet:
-Dødmannsgrep-
-Drastart- 

Girboks:
Automatisk

Sittehøyde:
31 cm
(fra fotstøtte)

Skivebrems:
2x fram + bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Detaljer

X-PRO SCORPIO MINI-ATV

Morsomt for de minste

ATV X-Pro Scorpio 49cc er en førsteklasses og moderne ATV 49cc, med et råkult design som signaliserer fart og kraft. ATV X-Pro Scorpio 49cc er en liten, rask og morsom ATV for de minste barna som vil teste ut motorsport uten at det koster deg skjorta! Passer for barn i alderen 3-7 år. Følelsen når man kjører ATV X-Pro Scorpio 49cc minner om en go-cart, siden den er veldig rask og har god akselerasjon. At man sitter så nærme bakken forsterker go-cart følelsen. Hastigheten kan selvsagt begrenses om ønskelig, les mer om det nedenfor.

Sikkerhet

ATV X-Pro Scorpio 49cc er utstyrt med en unik, justerbar gasshendel som gjør at du kan stille inn ønsket toppfart med et vanlig skrujern. ATV X-Pro Scorpio 49cc er også utstyrt med en dødmannsknapp på styret, noe som gjør at motoren stopper umiddelbart hvis man skulle velte, eller falle av firehjulingen. Dette gir trygghet for både barn og foreldre.

Konstruksjon

Til tross for den kompakte størrelsen, er ATV X-Pro Scorpio 49cc konstruert på samme måte som en ATV i full størrelse, med en solid ramme, støtdempere foran og bak, samt skivebremser. Motoren er en pålitelig og lettstartet 49cc 2-taktsmotor på 2hk som startes med en startsnor, akkurat som på gressklipperen. Det er ingen problematiske gir å holde styr på, du trenger bare å gasse og bremse. Driften håndteres av en slurekobling (sentrifugalkobling) som driver et clutchhus, som i sin tur driver bakhjulene via kjedet. En enkel og velprøvd konstruksjon.

Øvrig

Glem ikke å kjøpe olje! Alle motorer trenger smøring for å fungere. Dette kjøretøyet har en 2- takts motor der oljen blandes inn i bensinen. Det er altså ikke noen separat oljetank.

Vi anbefaler at man blander 2,5 % (2,5 dl olje per 10 liter bensin) Motul 2-T 100 Mineral 2-taktsolje (art. 10-000032) sammen med høykvalitets 95-98 oktan bensin. Bland i en stor beholder (5-20 liter) som du deretter bruker når du fyller på kjøretøyet. Ikke bruk ferdige blandinger eller såkalt Aspen bensin.

Teknisk spesifikasjon
Modell: ATV X-Pro Scorpio 49cc
Motor: 2-takt, ensylindret, luftkjølt
Sylindervolum: 49cc
Motoreffekt: 2,5kW / 7500 omdreininger
Drift: Kjede
Starter: Kraftig drastart
Girkasse: Automatisk sentrifugalkobling
Tankvolum: 1,1 L
Drivstoff: Oljeblandet (95-98 oktan, 2,5 % totaktsolje)
Bremser foran: Skivebrems
Bremser bak: Skivebrems
Maks førervekt: 50 kg
Sittehøyde: 45 cm fra bakken, 32 cm fra fothvileren.
Maks hastighet: ca 50 km/t (justerbart)
Lengde: 100 cm
Bredde: 50 cm
Høyde til styre: 60 cm
Q&A
Q&A
Omtaler
Omtaler
Manual Forsendelse

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!