ATV X-Pro Worker 49cc

På lager

- Leveringspris: 595,00NOK

Kjappe fakta

Modellen på bildet er ca 105 cm lang

Topphastighet:
Justerbar

Motor:
49 cc - 2 hk

Sikkerhet:
-Dødmansgrep

Girkasse:
Automatisk

Sittehøyde:
45 cm

Skivebrems:
2x fram + bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5-8
dagers
leveringstid
Kort beskrivelse

ATV X-Pro Worker 49cc

ATV X-Pro Worker er en trofast sliter som har vært hos oss i lang tid, og den har vært populær like lenge. Dette er en arbeidshest som er perfekt for mindre gårdsbruk. Du kan regne med ATV X-Pro Worker når du trenger ekstra hjelp, og selvsagt er det også mulighet for lek og moro for hele familien med denne ATV-en.

Av utseende ligner den på sine større søsken med lastegitter og reale støtfangere. Du starter denne driftssikre 49cc motoren veldig enkelt med snorstarten i aluminium.

X-Pro Worker 49cc er en perfekt inngangsmodell til de større ATV-ene, og vil garantert gi deg mye glede og nytte!

Motor

Den luftavkjølte 2-takts motoren er stabil i drift og lett å vedlikeholde. Snorstarteren i aluminium er enkel å bruke når du skal starte motoren, også for de yngre, og dette er betydelig enklere enn det var på de gamle modellene.

Denne sterke 49cc motoren tar deg lett med på tur utenfor grusveier og asfalt. Skog og mark er ikke noe problem, med mindre høyden på terrenget er altfor bratt.

Sikkerhet

Sikkerheten på våre firhjulinger for barn er selvsagt høy. Gassen er regulerbar, og du justerer den enkelt ved hjelpa av knappen på styret. Makshastigheten er 25 km/t, og kan selvsagt settes lavere. Vi anbefaler at man alltid begynner på lave hastigheter inntil man er blitt vant til å kjøre den. Det er doble skivebremser foran og enkle skivebremser bak, og disse reagerer umiddelbart når de blir aktivert via bremsehåndtaket.

Sittehøyde / Hastighet

Sittehøyden er lav slik at de minste sjåførene skal ha en perfekt sittehøyde, men på tross av dette kan også eldre søsken kjøre denne ATV-en uten større problem. Lastegitteret gir sjåføren følelsen av å kjøre en skikkelig stor firehjuling, og selv om det er mye for utseendets skyld, så er det ikke noe problem å kjøre med både lett og tung last.

Øvrig

Glem ikke å kjøpe olje! Alle motorer trenger smøring for å fungere. Dette kjøretøyet har en 2- takts motor der oljen blandes inn i bensinen. Det er altså ikke noen separat oljetank.

Vi anbefaler at man blander 2,5 % (2,5 dl olje per 10 liter bensin) Motul 2-T 100 Mineral 2-taktsolje (art. 10-000032) sammen med høykvalitets 95-98 oktan bensin. Bland i en stor beholder (5-20 liter) som du deretter bruker når du fyller på kjøretøyet. Ikke bruk ferdige blandinger eller såkalt Aspen bensin.

Teknisk spesifikasjon
Modell: ATV X-Pro Worker 49cc
Motor: 1 sylindret 2-takt luftavkjølt 49cc
Starter: Snorstart (aluminium)
Hjul: Foran 4,10-6" Bak 13x5. 00-6"
Maks last: 60 kg
Maks hastighet: 25 km/t (justerbar)
Bremser foran: Doble skivebremser
Bremser bak: Skivebrems
Mål LxBxH: 1060mmx590mmx650mm
Sittehøyde (fra fotstøtte): 450 mm
Vekt: 35 kg
Hjulbase: 700 mm
Q&A
Q&A
Omtaler
Omtaler
Manual Forsendelse

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!