Snøkjede nab bak (par) ATV Hunter 150cc

06-0003293

kr 1 359,00
På lager
Leveringspris: 129,00kr

Snøkjeder

VIARELLI HUNTER egner seg like bra til arbeid om sommeren, lek og jakt på høsten og snørydding om vinteren. For at det skal være mulig å kjøre også i de kaldeste delene av landet må det snøkjeder til! Med et godt snøkjede behøver du ikke la ATV-en stå når snøen kommer, men kan bruke den hele året.

Det er like enkelt som å skifte dekk på bilen når du skal sette på disse snøkjedene. Det er slitesterke og tykke lenker i kjedet, så du kan være trygg på at din VIARELLI HUNTER kjører for fullt, også om vinteren.

Montering

Snøkjedene leveres i to esker og er klar til å bli festet på din ATV. Kjedene monteres på de drivende hjulene på din VIARELLI HUNTER.
Du begynner monteringen enklest ved å begynne øverst på dekket og arbeide deg nedover. Om ATV-en står på et jorde, så kan du avslutte monteringen med å rulle over dekket slik at du frigjør den delen av dekket som er nede på bakken.

Manøvrering

Så snart du har forsikret deg om at kjedene sitter godt fast, så er det bare å kjøre i vei. Du vil raskt merke at forskjellen mellom å kjøre en ATV med snøkjede og uten, er som forskjellen mellom vinterdekk og sommerdekk på bilen. Du kan ferdes trygt selv ved tøffe vinterforhold med disse snøkjedene!

Kvalitet

Det eneste vi har vært gjerrige med her, er på prisen. Gjennom gode samarbeidspartnere har vi lykkes med å utvikle slitesterke og gode snøkjeder til markedets kanskje hyggeligste pris!

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!