TEN7 Mudmaster 105cc

C-416

Pris fra kr 7 995,00
På lager
Leveringspris: 316,00kr

Kjappe fakta

Topphastighet:
Ca. 40km/t

Motor:
4-takt
105cc

Dekkstørrelse:
14,5 x 7-6

Girkasse:
Automatisk
CVT-girkasse

Sittehøyde:
Ca. 59 cm

Skivebrems:
Bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

TEN7 Mudmaster 105cc

Motornorway presenterer et nytt medlem i mudmaster-familien! Med sine 105 kubikk og eplekjekke stil tilsvarer Mudmaster 105cc det uregjerlige medlemmet av familien. Ekstremt mye attitude, men som du vil oppdage etter hvert; ganske så medgjørlig på innsiden.

Eventuelle misunnelige blikk fanger straks den typiske Mudmaster-stilen; rebelsk, røff og rampete med den lave sittestillingen og de feite, grovmønstrede dekkene. Når du starter maskinen hører du (og alle andre i nabolaget) at det er en Mudmaster på gang, det er ingen tvil! Men selv om den lyder farlig, så er dette en dirtbike som er lett å kjøre. Den har automatisk CVT-gir og motoren er både rask og stabil i drift. Mudmaster 105cc er råkul å se på, ingen tvil om det, men den er ikke skapt for å være til pynt. Mudmaster skal brukes, og gjerne i terreng og under litt utfordrende forhold!

Motor og girkasse

Motoren er en kvikk og stabil 4-taktsmotor uten noe krimskrams. Den reagerer raskt når du drar i starteren, og den automatiske CVT-girkassen frigjør deg som sjåfør, slik at du kan fokusere på å holde i styret og holde biken oppreist. Turen blir behagelig, og du vil ikke merke den helautomatiske giringen verken i forhold til lyd eller fart. 

Bremser 

TEN7 Mudmaster har kraftige skivebremser bak.

Ramme og chassis 

Mudmasteren er konstruert av en helsveiset rørramme av metall som tåler mer enn en støyt, og chassiset gir god stabilitet også ved maks hastighet og last.

Komfort

Som alle de andre medlemmene i familien er TEN7 Mudmaster utstyrt med et herlig stoppet banansete for ekstra komfort når du kjører i tøft terreng. Styret er på passende avstand, slik at du sitter oppreist på tross av den lave høyden. De perforerte fotstøttene gir deg godt grep, selv når det er gjørmete forhold.

Øvrig

Glem ikke å kjøpe olje! ATV-en leveres med en transportolje i motoren. Denne må skiftes etter en kort innkjøring. Vi anbefaler 4-Takts olje delsyntetisk 10W/40 1L med artikkelnummer 10-000031. Det medgår ca. 1 liter ved oljeskifte, den eksakte oljemengden framgår i den medfølgende manualen (på svensk).

Motor: 105cc 4takt
Start: Drastart
Gir: Automat
Brems: Skivebrems
Dekk: 14,5 x 7-6 offroad dekk
Maks hastighet: ca. 39 km/t
Maks last: 75 kg
Pakke størrelse: 128x37x65 cm
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!