Dirtbike X-Pro FX 250cc

C-407

Pris fra kr 12 995,00
På lager
Leveringspris: 895,00kr

Image accessory Motul 1L 5100 10w40 olja delsyntet + kr 179,00
Image accessory Motul EZ Lube 400ml + kr 129,00

Valgfri

Kjappe fakta

Topphastighet:
80+

Motor:
250cc 

Effekt:
17 HK

Girkasse:
Manuell 5vxl

Sittehøyde:
81 cm

Skivebrems:
Foran & bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

 

Kjappe fakta

Prisbelønt versting

Dirtbike X-Pro FX 250cc er et skikkelig monster med sine 17 hk. Denne modellen er for deg som ikke vil risikere å bli hengende etter. Med en godt tilpasset setehøyde og godt med beinplass, passer denne dirtbiken også godt for de litt større sjåførene. 14 tommers bakhjul og 17 tommers framhjul gir maksimal framkommelighet, også i tøft terreng, og kjøreegenskapene minner mer om storcross enn om dirtbike. Den elektriske starteren er en finesse som mange av kundene våre setter stor pris på, ettersom det kreves en viss teknikk for å kickstarte en såpass kraftig motor. Nå behøver du bare å trykke på startknappen for å starte motoren. Lekende lett!

Motor og girkasse

Lifan har i mange år vært en av de mest anerkjente motorprodusentene i Asia, og det var derfor en selvfølge for oss å velge en Lifan-motor til Dirtbike X-Pro FX 250cc. Med hele 17 hk er den en skikkelig kruttønne som parkerer det meste i denne prisklassen. Den integrerte girkassen har 5 gir i motsetning til de normale 4, noe som gir en helt annen kjøreopplevelse, og gjør at du virkelig kan tyne ut de siste hestekreftene på strekkene.

Bremser og fjæring

Dirtbike X-Pro FX 250cc har naturligvis bremser i toppklasse, noe som er helt nødvendig fordi motoren er så kraftig. Doble hydrauliske kalippere foran og bak, samt store ventilerte bremseskiver, gjør at du kan føle deg sikker på at dirtbiken virkelig stopper når du behøver det. Vi har heller ikke spart på kruttet når det gjelder fjæringen. Kraftig opp-ned framgaffel finner en vanligvis bare på betraktelig dyrere modeller, men vi mener at det er en selvfølge på denne dirtbiken. Bakdemperen har justerbar retur og demping, noe som gjør at du kan justere den inn for å tilpasse den til din egen kjørestil og få en optimal fjæringskomfort. Dette er også meget uvanlig i denne prisklassen.

Ramme og karosseri

Den helsveisede rørrammen på Dirtbike X-Pro FX 250cc er ekstra kraftig dimensjonert for å håndtere skikkelig tøff kjøring, og det forsterkede styret har dobbelt innfesting til rammen.

Forøvrig

Glem ikke å kjøpe olje! Dirtbiken leveres med en transportolje i motoren som må byttes før motoren startes første gangen. Vi anbefaler delsyntetisk 4-takts olje 10W/40 1L 10-000031. Det går mindre enn en liter olje på motoren ved oljebytte, men den eksakte oljemengden framgår av den medfølgende bruksanvisningen. 

Dirtbiken leveres komplett med bruksanvisning og servicebok, samt et verktøysett.

Motor: Lifan 250cc, 4-takt, 1 sylinder, luftavkjølt
Effekt: Ca
Startanordning: Kick og El-start
Girkasse: Manuell, 5-trinns, (1. ned resten opp)
Drift: Kjede
Demping bak: Kraftig justerbar med retur
Gaffel: Up side down Elitedemper
Eksoanlegg: Aluminium effektblås
Bremser foran: Hydraulisk skivebrems, Waveskive
Bremser bak: Hydraulisk skivebrems, Waveskive
Tankvolum: 3 L
Hjuldimensjon: 17" foran, 14" bak
Sittehøyde: 81cm
Felger: Aluminiumsfelger med kraftige eiker og nav
Vekt: 90 kg
Tenning: CDI
Maks.fart: Inntil 130 km/t, avhengig av utveksling
Maks.vekt: 120 kg

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!