El-Scooter Viarelli Piccolo Lead-Acid

C-054N

KLASSE 1
45 km/t

2 kW 
BOSCH-motor

Rekkevidde:
Opp til 60 km

10" 
Alu-felg 

USB
uttak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Pris fra kr 10 990,00
På lager
Leveringspris: 1 395,00kr

En elektrisk scooter er ikke lenger synonymt med et stort og klossete kjøretøy. Piccolo er et godt valg for deg som vil ha en smidig, lett og manøvrerbar el-scooter som har alle de tekniske finessene du kan ønske deg. Piccolo Electric Lead Acid er utstyrt med batterier som er produsert etter de aller nyeste tekniske standardene, og leverer både kraft og prestasjon uten å svekke totaløkonomien. Blybatteriene er på hele 20 Ah og fungerer perfekt sammen med den kraftige 2000 W motoren. Om du sammenligner Piccolo med de fleste bensindrevne scootere, vil du oppdage at Piccolo kommer svært godt ut både mht. prestasjon og kraft. Piccolo er en høyteknologisk kvalitetsmaskin med høy funksjonalitet og kompakte yttermål. Den komfortable sittestillingen, det værbeskyttede bagasjerommet og det lave behovet for service og vedlikehold vil tilfredsstille selv den mest innbitte scooter-entusiast.

Motor

Piccolo er utstyrt med en av de mest gjennomtestede elmotorene vi kjenner, fullt ut godkjent i henhold til de nye, strenge Euro IV miljøkravene. Motoren er integrert i bakhjulet, og dette er en fordel da det beskytter motoren mot slitasje. Den kraftige 2000 watts elmotoren leverer kraft allerede ved lave omdreininger, noe du garantert vil sette pris på ved kjøring i tettbygde strøk og ved kjøring med passasjer/last. Piccolo imponerer med sin gode vrikraft, og er kjapp og sterk selv under belastninger.

Forbruk

Piccolo gir deg en meget god kjøreøkonomi, da driftskostnadene ligger på rundt 30 øre per mil. En full lading koster mindre enn 2 kroner, og du kan kjøre ca. 60 km per lading under normale kjøreforhold. Alle komponentene er av høy kvalitet, og du sparer mye på kostbare verkstedsbesøk om du velger Piccolo. Totaløkonomisk utgjør Piccolo derfor et meget smart valg når du skal kjøpe ny scooter.

Batteri

Blybatteriet er slankere enn noensinne, både i størrelse og pris. Det er et godkjent høyeffekts blygel batteri på 20 Ah, og du vil kunne lade opp til 300 ganger innen effekten avtar (ca. 2-3 år ved normal bruk). Batteriet har aktive overvåkingskretser som bidrar til å overvåke og beskytte batteriet, samt optimalisere kraftfordelingen. Og om du skulle trenge å anskaffe et nytt batteri, så koster det ikke mer enn det et normalt godt bilbatteri koster.

OBS: Et batteri tar skade og mister kapasitet /livslengde om det overlades, bruk derfor en timer for å unngå dette. Vi anbefaler at man bruker en timer som stenger seg av senest etter 8 timer.

Transmisjon

Piccolo har en direkte drevet motor som er integrert i bakhjulet, og det er derfor ikke behov for en girkasse. Det er flere fordeler med det, blant annet minimalt med slitasje, lavere vekt og enkelt å vedlikeholde. Du behøver bare å gasse på og kjøre mopeden. En direkte drevet elektrisk scooter blir foretrukket av mange sjåfører fordi den leverer en overlegen kraft uten noe særlig energitap. De gode kjøreegenskapene henger sammen med at Piccolo har et optimalt dreiemoment som blir generert nettopp av direkte drift, og du får da en el-scooter som håndterer både kulde og krevende kjøreforhold. For deg som bruker scooteren til jobb eller skolependling, er pålitelighet og stabilitet noe av det viktigste du bør tenke på når du skal skaffe deg scooter.

Hjul

Det at Piccolo er mindre enn en del andre modeller, gir ikke mindre godt veigrep. Takket være 10”turbinfelger i lettvektsaluminum og solide lavprofildekk får du godt feste, også under vanskelige kjøreforhold.

Bremser

Piccolo er utstyrt med hydrauliske, ventilerte skivebremser og enkle kalippere foran, og gir deg full bremseeffekt uansett kjøreforhold. Skivebremsenes overlegne bremseeffekt merker du virkelig når forholdene er dårlige, og hverken fuktighet eller kulde vil stoppe oppbremsingen.

Fjæring

Du får en fjæringskomfort i særklasse med doble justerbare støtdempere bak på scooteren. Dette medfører at scooteren føles stabil og trygg å kjøre, selv med både passasjerer og last. Piccolo er dessuten utstyrt med en dobbeltsidig og dobbeltvirkende hydraulisk demper foran som gir en svært god fjæringskomfort.

Ramme

Rammen er av vridningsfast kvalitetsstål som gir en overlegen stabilitet ved høy fart, og scooteren håndterer både passasjer og røffe belastninger. På tross av kompakte yttermål, veier Piccolo 68 kg, en vekt som gjør den kraftig nok til å takle vekten fra de inkluderte blybatteriene på 30 kg uten å miste prestasjonsevnen.

Instrumentering

Instrumenteringen er heldigital og gir deg fullt overblikk over de mest vesentlige indikatorene som farts- og batterimåler, samt indikatorlamper for blink-, hel- og halvlys.

Oppbevaring

Piccolo har et låsbart oppbevaringsrom under setet som gir plass til det mest nødvendige. Der kan du plassere en kjedelås, veske, sko, jakke e.l. Du bruker startnøkkelen når du skal låse oppbevaringsrommet.

Komfort

Piccolo er på tross av sitt kompakte ytre, et trygt og stabilt kjøretøy som er utviklet for å tåle daglig bruk, hele året. Setet er mykt og gir en bekvem og oppreist sittestilling. Setet har dessuten en herlig skumstopping som tilpasser seg dynamisk til kroppens bevegelser og form, og er i et yttermateriale som minner om Cordura™. Det er vannavstøtende og meget holdbart slik at det kan takle mange år med sol og fuktighet.

Belysning

Du er sikret god synlighet i trafikken med LED-lys, og belysningen er utformet med et trendy design uten å kompromisse med lysmengden, slik at du får god synlighet selv når du kjører i mørket.

Vrakpant, registreringsavgift, mva og tollavgift inkludert i leveringspris!

Ytre dimensjoner (lengde, bredde, høyde): 1750 * 650 * 1100 mm
Hjulbase: 1365 mm
Bunnfrekvens: 150 mm
Kjøretøyvekt: 68 kg
Batterivekt: 33 kg
Batteritype: 60 volt Lead Acid (Bly gel)
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45 km / t
Motormodell: Integrert planetmotor
Motortype: Børsteløs DC
Kraft: 2 kW
Starter: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 20Ah/1,2 kW/h
Ladetid: ~ 6-8 timer
Ladesyklus: > 300
Kjøreavstand: ~ 5-6 mil per lading
Clutch: Direkte drevet
Bremser bak: Trommelbrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 2.25 bar
Lufttrykk bakhjul: 2.25 bar
Hjul: 10"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!