El-Scooter Viarelli Monztro

C-052

Pris fra kr 23 990,00
På lager
Leveringspris: 1 395,00kr

Kjappe fakta

45 km/t

3 kW 
BOSCH-motor

Rekkevidde:
Opp til 60 km

Litiumbatteri 
Vrakpant, 
registreringsavgift,
mva og tollavgift 
inkludert i leveringspris!

Skivebrems:
Foran & bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Monztro er vår aller beste scooter i Premium segmentet og er nå også utviklet i en elektrisk variant som gir bensinscootere skikkelig tøff konkurranse. Monztro Electric har en svært høy prestasjonsevne og et heftig design som vil gi deg stor kjøreglede. Man er ikke kjedelig fordi man er miljøvennlig, smart og økonomisk bevisst. Monztro Electric er definitivt heller ikke en kjedelig type! Denne elektriske scooteren har alt, og det i overflod; stil, komfort, sikkerhet, prestasjonsevne, veigrep og kraft, hva mer kan ønske deg når den i tillegg er svært miljøvennlig og kostnadseffektiv?

Setet er komfortabelt, oppbevaringsrommet har god plass og veigrepet er upåklagelig. Monztro er utstyrt med et kraftig 20 Ah blybatteri som gir deg opp til 60 km kjøring per lading. Dette er også en elscooter som presterer svært godt, også sammenlignet med bensindrevne modeller. Så liker du fart, prestasjon og flotte linjer, er dette definitivt scooteren for deg!

Motor

Monztro Electric har en pent integrert elmotor av siste modell. Motoren har bunnstyrke og omdreininger nok til å gi de fleste Euro IV godkjente bensinscootere et skudd for baugen. Dette er en av de mest driftssikre elmotorene på markedet, noe som innebærer at du får tatt ut maksimal kjørelengde, samt at du kan fokusere mer på kjøring, og mindre tid og penger på dyre verkstedsbesøk. Den kraftige 3000 watts elmotoren trår til allerede ved lave omdreininger, noe du virkelig vil sette pris på når du kjører i tettbygde strøk og med passasjer/last. Motoren imponerer stort med et maks dreiemoment på 3.1 Nm. Med Monztro Electric får du svært rask akselerasjon og en el-scooter som tåler harde belastninger bedre enn mange av sine bensindrevne konkurrenter.

Forbruk

Med ett 72 volts batteri på 20Ah og en 3000 watts elmotor kan du kjøre ca. 6 mil per lading. Og om du lurer på hva driftskostnadene blir, kan vi fortelle at kostnaden blir på rundt 2 kroner for en full lading, eller ca. 40 øre per kjørte mil.

Batteri

Monztro Electric leveres med et høyeffekts 20 Ah litiumbatteri. Batteriet kan fint klare opp til +700 ladinger, og burde derfor kunne holde til flere års bruk. B

Transmisjon

Monztro Electric er utstyrt med direkte drev, noe mange sjåfører setter pris på fordi det både gir overlegen kraft, samtidig som det gir smidige og stabile kjøreegenskaper. Det vil du garantert sette pris på ved bykjøring o.l.

Hjul

Monztro Electric har 12” felger i lettvektsaluminum og sporty dekk som gir deg full kontroll, også ved hard kjøring.

Bremser

Hydrauliske dobbeltvirkende skivebremser foran og bak, doble kalippere og overdimensjonerte ventilerte waveskiver gir deg optimal bremseeffekt, uansett kjøreforhold.

Fjæring

Monztro Electric er utstyrt med en påkostet dobbeltsidig, dobbeltvirkende demperkonstruksjon foran, noe som gir en svært behagelig fjæringskomfort. Utover at det er komfortabelt, så sørger også støtdemperne for at mopeden er retningsstabil, noe du fort vil merke i bratte svinger ved litt høyere hastighet. De monodempede bakdemperne gjør at elscooteren klarer stor belastning uten å miste prestasjonsevne.

Ramme

Monztro Electric veier 88 kg med en batterivekt på 41 kg, men dette vil ikke tynge scooteren i nevneverdig grad, ettersom konstruksjonen og maskinkraften gjør at den føles kraftig nok til å takle røffe utfordringer med glans. Rammen er laget av vridningsfast stål i høy kvalitet som gir overlegen stabilitet ved høye hastigheter/tung belastning.

Instrumentering

Kompakt kombi instrumentering (analog/digital) med en fremtredende plass bak den vind- og vannbeskyttende toppkåpen. Her finner du fartsmåler, og måler for batterinivå, samt indikatorlamper for blink, hel- og halvlys. Du kan justere og endre farge på instrumentene, og også nullstille tripptelleren med noen få trykk. Markedets kanskje flotteste og mest effektive bakspeil gir deg optimal sikt, også bakover.

Oppbevaring

Monztro Electric har et godt oppbevaringsrom under setet som er stort nok til å romme det mest nødvendige. Du åpner rommet via tenningslåsen.

Komfort

Monztro Electric har en størrelse som gjør at passasjerer sitter bra med god fotstøtte ved hjelp av uttrekkbare fothvilere. Setet er delt i to seksjoner, og gir et sporty inntrykk, samtidig som det gir en bekvem og komfortabel sittestilling. Setet er i et yttermateriale som minner om Cordura™. Det er vannavstøtende og meget holdbart slik at det kan takle mange år med sol og fuktighet.

Belysning

Du er sikret god synlighet i trafikken med kraftig belysning med doble halogenlamper i frontlyset foran, samt blink- og baklampe med god plassering. Blink- og posisjonslys er fint tilpasset toppkåpens ytterkanter i høyde med bremsehåndtakene.

Vrakpant, registreringsavgift, mva og tollavgift inkludert i leveringspris!
Ytre dimensjoner (L x B x H): 1850*710*1180 mm
Hjulbase: 1300 mm
Bunnfrekvens: 110 cm
Vekt: 88 kg
Batteri vekt: 41 kg
Batteri type: Litium
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45 km/t
Motormodell: Integrert planetmotor
Motortype: Børsteløs DC
Effekt: 3.1kW
Start type: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 20Ah/1,44 kw/h
Ladetid: ~ 6-8 h
Lade syklus: > 700
Kjøreavstand: ~ 6 mil per lading
Clutch: Direkte drevet
Bremser bak: Skivebrems
Brems foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 2,25 bar
Lufttrykk bakhjul: 2,25 bar
Felg: 12"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!