Moped Viarelli Monztro

C-032N

Pris fra kr 27 990,00
På lager
Gratis frakt

 
Integral
 
Åpen med visir
 
Åpen med skjerm
 
3 i 1 hjelm
Image accessory LÅSPAKKE HENGELÅS + KJEDE 1.2M KLASSE 3 + kr 995,00
Image accessory SKIVEBREMSELÅS KLASSE 3 + kr 995,00
Image accessory BESKYTTELSESTREKK FOR SCOOTER L + kr 399,00
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + kr 155,00

Valgfri

Kjappe fakta

45 km/h

Tankkapasitet 
6,4L

Kr / mil
ca 3kr

12" 
Alu-felg 

usb uttag moped

USB-uttag

Skivbrems:
Fram & bak

Leveranse
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5-8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Viarelli Monztro er en premium-moped som gir stor kjøreglede. Dette er en moped med høy ytelse og et stilrent, maskulint ytre, designet for kresne brukere. Dette er mopeden for deg som verdsetter kult design kombinert med den nyeste teknologien. MONZTRO® er en helt nyutviklet modell med bredt bruksområde, og har kjøreegenskaper som gir deg trygghet og sikkerhet, også under røffe forhold. Vi vil fremheve den gode støtdempingen, automatgir og de godt ventilerte bremseskivene som gir deg maksimal sikkerhet ved harde oppbremsinger. Motoren er også en ny modell, og den gir god kraft gjennom hele registeret. MONZTRO® er en moped med karakter, og passer for sjåfører som ikke har noe imot litt oppmerksomhet.

Motor

Motoren er en luftavkjølt EC 4-taktsmotor (såkalt liggende Minarelli type). Den er sprek, arbeidsvillig og bunnsterk, og blant de mest driftssikre 4-takts motorer markedet kan tilby. Det innebærer blant annet at du kan fokusere på kjøringen, fremfor å tenke på hyppige verkstedsbesøk! Den luftavkjølte 4-taktsmotoren i MONZTRO™ leverer godt med kraft allerede ved lave omdreininger. Det vil du garantert sette pris på når du kjører i tett trafikk, eller med bagasje. MONZTRO™ imponerer med en 4-taktsmotor som klarer å levere en maks ytelse på 2.8 Nm ved 6500 omdreininger, noe som gir en meget rask akselerasjon, samtidig som motoren tåler belastning bedre enn mange andre sammenlignbare mopede. MONSTRO™ leveres med et godkjent og svært effektivt eksosanlegg i Cortenstål/rustfritt stål. Med en 6,4 liters drivstofftank og et optimalt bensinforbruk, vil du oppleve at du har mer enn rikelig rekkevidde. 

Transmisjon

MONZTRO er utstyrt med CVT automatgir av siste modell, noe som gir en sømløs og myk kjøreopplevelse som er spesielt nyttig ved kjøring i tettbygde strøk.

Hjul

MONZTRO™ har 12” felger i lettvektsaluminum og sporty dekk som gir deg full kontroll, også ved hard kjøring.

Bremser

Hydrauliske dobbeltvirkende skivebremser foran og bak, doble kalippere og overdimensjonerte ventilerte waveskiver gir deg optimal bremseeffekt, uansett kjøreforhold.

Fjæring

MONZTRO™ er utstyrt med forsterket fjæring, og den påkostede dobbeltsidige demperkonstruksjonen gir en svært behagelig fjæringskomfort. Utover at det er komfortabelt, så sørger også støtdemperne for at mopeden er retningsstabil, noe du fort vil merke i bratte svinger ved litt høyere hastighet. De dobbeltvirkende hydrauliske bakdemperne gjør at MONZTRO™ klarer stor belastning uten å miste prestasjonsevne.

Ramme

MONZTRO™ har en vekt på 99 kg, noe som bidrar til at mopeden føles kraftig nok til å klare tøffe utfordringer med glans. MONZTRO™ har en sterk og stabil ramme av kvalitetsstål som gir en overlegen stabilitet ved høy fart og under tøffe belastninger.

Instrumentering

Kompakt kombi instrumentering (analog/digital) med en fremtredende plass bak toppkåpen. Her finner du fartsmåler, bensinmåler og indikeringslamper for blink, hel- og halvlys. Du kan justere og endre farge på instrumentene, og også nullstille tripptelleren med noen få trykk. Markedets kanskje flotteste og mest effektive bakspeil gir deg optimal sikt, også bakover.

Oppbevaring

MONZTRO™ har et oppbevaringsrom under setet som er stort nok til å romme det mest nødvendige. Du åpner rommet via tenningslåsen. Blink- og posisjonslys er godt integrert rett under toppkåpens ytterkanter, i høyde med bremsehåndtak.

Komfort

Setet er delt i to seksjoner, og gir et sporty inntrykk, samtidig som det er svært behagelig å sitte på. Setet er i et yttermateriale som minner om Cordura™. Det er vannavstøtende og meget holdbart slik at det kan takle mange år med sol og fuktighet.

Belysning

Du er sikret god synlighet i trafikken med kraftig belysning med doble halogenlamper i frontlyset foran, samt blink- og baklampe med god plassering.

Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 1850*710*1180
Hjulbase: 1300 mm
Bunnfrekvens: 110 mm
Vekt: 99 kg
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45km/t (Klasse 1)
Motormodell: 1 sylinder, 4 takt, luftavkjølt
Motortype: BN139QMB
Sylinderdiameter x slaglengde: 39mm*41,5 mm
Sylindervolum: 49,6cc
Kompresjon: 10.5
Effekt: 2.1kW/7500r/min
Tennplugg: CR7HSA
Start type: Elektrisk / kick
Tenning: CDI
Volum på tanken: 6,4 L
Drivstoff: 95/98 blyfri
Motorolje: SG10W40
Motorolje mengde: 700 ml
Bakaksel olje: SGL-4 85W-90
Oljemengde bakaksel: 140-160 ml
Clutch: Automat
Bremser bak: Skivebrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk forhjul: 2.25 bar
Lufttrykk bakhjul: 2.25 bar
Felg: 12"
Omtaler
Q&A

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!