Elektrisk Varemoped MGB Delivery Forhjulsdreven

Nåværende pris er den laveste for de siste 30 dagene!

På lager

- Leveringspris: 1 596,00NOK
Kjære kunder. På grunn av de nye reglene for nyregistrering av mopeder i Norge opplever vi for øyeblikket en forlenget leveringstid på omtrent 7-8 uker. Vi jobber aktivt for å fremskynde denne prosessen.

Kjappe fakta

45 km/t

2 * 1,5kW 
elmotor

Framhjulsdriven flakmoped

Forhjulsdreven

13/14" 
Alu-felg 

rekkevide

Rekkevidde
Ca: 50km

Lastekapasitet:
150 kg

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Kort beskrivelse

Elektrisk Varemoped

Varemopeden er et svært nyttig og praktisk kjøretøy innen mopedkategorien. Med en varemoped kan du kjøre gratis gjennom bomringer, og i tillegg få med deg opp til 150 kg bagasje/varer!
Når varemopeden i tillegg er elektrisk, så er det nesten ikke mulig å spare mer penger på transport, og det blir stadig flere nordmenn som har fått øynene opp for denne geniale løsningen på hverdagens logistikk.

MGB Starbridge Delivery har seilet opp som favoritt for de som vil ha en elektrisk varemoped, og det er ikke tilfeldig. Dette er en varemoped som er spesielt utformet for å håndtere vårt nordiske klima, og Starbridge finnes nå også med forhjulsdrift.

Med 2 * 1,5 kW motor i forhjulene kan du kjøre der andre varemopeder må gi opp. Motoren reagerer raskt, og med motoren rett under lasten får du god kraft, selv med full last på flaket.

Du kan kjøre opp til 50 km på en lading, og MGB Delivery med forhjulsdrift oppnår 80% av maks lading på kun 2 timer, så det tar ikke lang tid fra tomt batteri til du er ute på veien igjen!

Med en elektrisk varemoped får du en svært allsidig moped som passer like godt i storbyen som på landsbygda. Spesielt i tettbygde strøk med mye bompenger, så vil den elektriske varemopeden være et veldig godt alternativ til bil. Uansett så vil en varemoped være mye rimeligere i bruk enn en bil og et kjærkommet tilskudd til bil i hverdagen.

Detaljer

Elektrisk Flakmoped

Flakmopeden har en lång historia i Sverige och har varit en självklar del i mopedens "fauna". Flakmopeden har varit en perfekt moppe att skjutsa kompisarna med såväl som att vara den packhäst som den är utformad till.
MGB Starbridge Delivery har sedan det startades seglat upp  som det självklara valet när det kommer till att köpa en elektrisk flakmoped.

Denna elektriska flakmoped är utformad för det nordiska klimatet och finns nu även med framhjulsdrift!

Med 2 * 1,5 kW motor i framhjulen tar du dig fram där andra flakmopeder får se sig besegrade. Motorn reagerar snabbt och med motorn precis under lasten så får du bra tryck även med full last på flaket.
Du når upp till 50km på en laddning och denna elektriska flakmoped når 80% laddning på bara 2 timmar. Vilket gör att du snabbt är ute och far igen.

Med en eldriven flakmoped får du en mångsidig moped som passar såväl i storstaden som en lite hippare moppe och ett bra alternativ till bil, ute på landet för det dagliga arbetet eller på industrin och i kulvertarna.
Maxlasten på hela 150kg på flaket gör denna flakmoped till en stark kollega eller ny kompis som hjälper dig när storhandlingen från mataffär eller bygghandeln ska göras!

Teknisk spesifikasjon
Lengde: 2250 mm
Bredde: 960 mm
Høyde (uten bakspeil): 1100mm
Bunnfrekvens: 150 mm
Hjulbase: 1390 mm
Vekt: 183 kg
Lastekapasitet, flak: 150kg
Flakstørrelse (LxB): 950x1000mm
Motortype: Børsteløs DC direkte drift
Motoreffekt: 2x1500W
Batteri: 5x 12V45Ah
Rekkevidde / lading: ca. 50 km
Gir: Automat - Foran + Bak
Forbrems: Hydraulisk skivebrems
Bakbrems: Hydraulisk skivebrems
Dekk foran: 130/60-13
Dekk bak: 120/80-14
Q&A
Q&A
Omtaler
Omtaler
Manual Forsendelse

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!