Elsykkel TEN7 Compact

C-419

Pris fra kr 14 495,00
På lager
Leveringspris: 895,00kr

Image accessory Låspaket Hänglås + Kedja + kr 829,00
Image accessory Atran Velo Adapter + kr 399,00
Image accessory Atran Velo Bakery + kr 949,00
Image accessory Bärbar Kompressor + kr 699,00

Valgfri

Kjappe fakta

25 km/t

250W 
elmotor

Rekkevidde:
ca. 40 km

20" 
Alu-felg 

display

Digital
LCD-skjerm i farger

Skivbroms elcykel

Skivebrems
Foran & bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

TEN7 Compact – Sammenleggbar elsykkel for maksimalt enkel transport

Med TEN7 Compact trenger du ikke bekymre deg for transport. Det er enkelt å legge sammen elsykkelen og ta den med på bussen eller i bilen. Den elektriske motoren gir deg en rekkevidde på 35-45 km på en lading. Tar du selv en del av jobben med å tråkke pedaler, så kommer du enda lenger. Maks hastighet når du opp på med ett spark, og ved hjelp av elmotoren holder du lett makshastigheten på 25 km/t.

Det portable litiumbatteriet er enkelt å ta av, og den lave vekten gjør at du kan ta det med deg nær sagt overalt. Med hensyn til sikkerhet, så er TEN7 Compact en god match selv om du sammenligner med langt dyrere elsykler av andre merker.  Doble ventilerte skivebremser finner du både foran og bak på sykkelen, og reale fat tires på 20” felger gjør at du nesten ikke merker forskjell på om du kjører offroad eller på et jevnt underlag.

Lovlig i trafikken

TEN7 Compact er helt lovlig å kjøre på offentlig vei. Elmotoren er på 250W og topphastigheten er på 25 km/t. Det at elsykkelen i tillegg er enkel å legge sammen og lett å transportere, gjør den til det perfekte transportmiddelet i by og tettbygde strøk. Compact kan du ta med hvor som helst da den tar minimalt med plass på buss, trikk, tog eller i bil.

Motor / Batteri

Elmotoren på 250W sitter godt integrert i bakhjulet. Innkapslingen gjør at motoren er beskyttet mot fukt og smuss. Elmotoren har en effekt på 250w som gjør at du og sykkelen sammen klarer selv de bratteste bakkene.

Batteriet er av litiumtype og hele 10 ah som gir deg en rekkevidde på 35-45 km uten problemer. Når batteriet omsider er tomt, så lader du det enkelt via en stikkontakt. Du kan lade batteriet både mens det sitter i elsykkelen, og når du har tatt det med deg inn.

Batteriet sitter godt beskyttet mellom setet og bakhjulet. Ved hjelp av den medfølgende nøkkelen aktiverer du batteriet og starter elsykkelen. For å ta med batteriet, så må du også låse opp batteriet med den medfølgende nøkkelen. Dette gir en rimelig god sikkerhet mot tyveri, men vi anbefaler dog at man for en sikkerhets skyld alltid tar med batteriet når man etterlater sykkelen ubevoktet.

Dekk / Bremser / Gir

Dekkene fra dekkprodusenten Kenda er såkalte fat tires, og med dem kan du sykle nær sagt overalt. De store dekkene tar seg av alle småsteiner og ujevnheter på veien, og du kan også kjøre offroad med denne elsykkelen. Reale skivebremser både foran og bak sørger for at sikkerheten er på topp, og at du kan bremse raskt når du trenger det.

TEN7 Compact er utstyrt med 6 gir fra velkjente Shimano. Du girer via håndtaket på høyre side av din nye elsykkel.

Rekkevidde / Ladetid / Hastighet

Rekkevidden kommer veldig an på din egen innsats. Ønsker du maksimal assistanse fra motoren, så kommer du rundt 35-45 km på TEN7 Compact før batteriet må lades. Velger du i stedet å legge inn mer krefter selv, så kan du i prinsippet komme så langt du bare vil.

Du lader enkelt med den medfølgende laderen via en stikkontakt. Du kan lade direkte fra batteriet, eller mens batteriet sitter fast i elsykkelen.

TEN7 Compact har kun elassistanse. Det betyr at du må tråkke på pedalene for at motoren skal hjelpe til. Elmotoren gir assistanse opp til 25 km/t. Skal du holde høyere hastighet enn dette, må du selv gjøre jobben, men er du fornøyd med at maks hastighet ligger på 25 km/t, så kan du stole på at TEN/ Compact gir deg alle muligheter for å holde hastigheten jevnt på dette nivået så lenge det er batteritid igjen på sykkelen.

Display / Lys

Elsykkelen har et godt belyst 6” LCD display som ger deg info om hastighet og batterimengde. TEN7 Compact har også LED-lys både foran og bak, samt stilige skvettlapper som tar unna for de verste sølepyttene. Led lyset foran sitter i rammehøyde og er justerbart slik at du slipper å blende dine medtrafikanter. Baklyset fester du i rammen som sitter inntil bakdekket.

Egenskaper

 • Sterk LED-lampe foran & refleks foran / bak
 • 250W elmotor i bakhjulet
 • Maks topphastighet 25 km/t
 • Maks last 120 kg
 • Portabelt Litiumbatteri
 • Ladetid ca. 5–6 timer
 • Rekkevidde 35-45 km
 • Enkel å legge sammen og ta med på trikk, buss, tåg eller i bilen
 • Ramme, Styre & Chassis i aluminium
 • Skivebrems foran og bak
 • Skvettlapp foran og bak
 • Total vekt for elsykkelen ca. 28 kg
 • 20” ”Fat Tire” foran og bak
 • Digitalt display på styret der du lett kan se hastighet, distanse samt batterimengde

 

Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 1800*620*1200 mm
Hjulbase: 1176 mm
Markfrigang: 310 mm
Sittehøyde: 800-950 mm
Vekt: 28 kg
Maks last: 80 kg
Maks hastighet: 25 km/t
Motormodell: SAD-04F
Motortype: Elektrisk
Effekt: 36v 250w
Batteri: 36v 10Ah
Batterilader: 100-240V-50/60Hz 42v-2.0A
Bremser bak: Skivebremser
Bremser foran: Skivebremser
Lufttrykk for- og bakhjul:
Hjul: 20”
Ramme, styre og chassis: Aluminium
Display: LCD
Gir: Shimano 6 gir
For og baklys: LED

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!