Elmoped Viarelli Piccolo LI Klass 1 Euro5

C-092

Pris fra kr 15 990,00
På lager
Leveringspris: 1 395,00kr

Kjappe fakta

45 km/t

2 kW
BOSCH-motor

Rekkvidde:
Opp til 60 km

10"
Alu-felg

Litiumbatteri

Portabelt
batteri

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid

Kjappe fakta

Viarelli Piccolo er nå oppdatert med portabelt litium-batteri for å passe bedre inn i din hverdag. Fra begynnelsen av har Viarelli Piccolo vært tilpasset for deg som pendler i byen. Med kompakte mål, en sterk 2kW motor og en overraskende lav pris, er det ikke så rart at denne elscooteren er populær.

Piccolo Litium er utstyrt med et portabelt batteri som du lett tar ut og bringer med deg der du går. Om du er på jobb, kafe, eller hjemme, så er det superlett å ta batteriet med deg og lade ved behov.

Piccolo er et godt valg for deg som vil ha en smidig, lett og manøvrerbar elscooter som har alle de tekniske finessene du kan ønske deg. Litiumbatteriet på hele 20 Ah fungerer perfekt sammen med den kraftige 2 kW motoren, og den presterer så bra at den absolutt kan holde tritt med de fleste bensindrevne scootere.

Motor

Piccolo er utstyrt med en av de mest gjennomtestede elmotorene fra BOSCH, og er selvsagt fullt ut godkjent i henhold til europeiske miljøkrav. Den kraftige 2000 watts elmotoren leverer kraft allerede ved lave omdreininger, noe du garantert vil sette pris på ved kjøring i tettbygde strøk. Piccolo imponerer med sin gode vrikraft, og er kjapp og sterk selv under belastninger.. 

Forbruk

Piccolo gir deg en meget god kjøreøkonomi, da driftskostnadene ligger på rundt 30 øre per mil. En full lading koster mindre enn 2 kroner, og du kan kjøre ca. 60 km per lading under normale kjøreforhold. Alle komponentene er av høy kvalitet, og du sparer mye på kostbare verkstedsbesøk om du velger Piccolo. Totaløkonomisk utgjør Piccolo derfor et meget smart valg når du skal kjøpe ny scooter.

Batteri

Batteriet er slankt og portabelt 20Ah (60 volt) av typen litium. Batteriet har overvåkningskretser som overvåker og beskytter batteriet, samt optimerer kraftfordelingen.

Vi anbefaler dog at du alltid benytter deg av en timer når batteriet og/eller elscooteren lades uten oppsyn. Still timeren på 8 timer, og batteriet er fulladet når du trenger det.

Transmisjon

Piccolo har en direkte drevet motor som er integrert i bakhjulet, og det er derfor ikke behov for en girkasse. Det er flere fordeler med det, blant annet minimalt med slitasje, lavere vekt og enkelt å vedlikeholde. Du behøver bare å gasse på og kjøre! En direkte drevet el-scooter blir foretrukket av mange sjåfører fordi den leverer en overlegen kraft uten noe særlig energitap. De gode kjøreegenskapene henger sammen med at Piccolo har et optimalt dreiemoment som blir generert nettopp av direkte drift, og du får da en scooter som håndterer både kulde og krevende kjøreforhold. For deg som bruker scooteren til jobb eller skolependling, er pålitelighet og stabilitet noe av det viktigste du bør tenke på når du skal skaffe deg scooter.

Hjul

Det at Piccolo er mindre enn en del andre modeller, gir ikke mindre godt veigrep. Takket være 10” felger i lettvektsaluminum og solide lavprofildekk får du godt feste, også under vanskelige kjøreforhold.

Bremser

Piccolo er utstyrt med hydrauliske, ventilerte skivebremser og enkel kalippere foran, og gir deg full bremseeffekt uansett kjøreforhold. Skivebremsenes overlegne bremseeffekt merker du virkelig når forholdene er dårlige, og hverken fuktighet eller kulde vil stoppe oppbremsingen.

Fjæring

Du får en fjæringskomfort i særklasse med doble justerbare støtdempere bak på scooteren. Dette medfører at scooteren føles stabil og trygg å kjøre, selv med både passasjerer og last. Piccolo er dessuten utstyrt med en dobbeltsidig og dobbeltvirkende hydraulisk demper foran som gir en svært god fjæringskomfort.

Ramme

Rammen er av vridningsfast kvalitetsstål som gir en overlegen stabilitet ved høy fart, og scooteren håndterer både passasjer og røffe belastninger.

Instrumentering

Instrumenteringen er heldigital og gir deg fullt overblikk over de mest vesentlige indikatorene som farts- og batterimåler, samt indikatorlamper for blink-, hel- og halvlys.

Oppbevaring

Piccolo har et låsbart oppbevaringsrom under setet som gir plass til det mest nødvendige. Der kan du plassere en kjedelås, veske, sko, jakke e.l. Du bruker startnøkkelen når du skal låse oppbevaringsrommet.

Komfort

Piccolo er på tross av sitt kompakte ytre, et trygt og stabilt kjøretøy som er utviklet for å tåle daglig bruk, hele året. Setet er mykt og gir en bekvem og oppreist sittestilling. Setet har dessuten en herlig skumstopping som tilpasser seg dynamisk til kroppens bevegelser og form, og er i et yttermateriale som minner om Cordura™. Det er vannavstøtende og meget holdbart slik at det kan håndtere mange år med sol og fuktighet.

Belysning

Du er sikret god synlighet i trafikken med LED-lys, og belysningen er utformet med et trendy design uten å kompromisse med lysmengden, slik at du får god synlighet selv når du kjører i mørket.

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1670*700*1120 mm
Hjulbas: 1225mm
Markfrigång: 100mm
Fordonsvikt: 65kg
Batterivikt: 9 kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 150 kg
Högsta hastighet: 45 km/h
Motortyp: Elektrisk (BOSCH)
Effekt: 2.0 kW
Starttyp: Elektrisk
Batterikapacitet: 20Ah/1200 kW/h
Laddtid: ~ 6-8 h
Laddcykler: 700 - 800
Körsträcka: ~ 60 km per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Trumbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.25 bar
Sitthöjd: ca 790 mm
Fälg: 10"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!