Black Friday

Black Friday

Finn de beste Black Friday-tilbudene på Motornorway.no!

Black Friday er den største handledagen i året, og vi er stolte over å tilby deg de mest fristende tilbudene under dette arrangementet. På Black Friday har vi samlet de beste rabattene på et utvalg produkter, fra mopeder, ATV, Crossar, Elscootrar og mye mer!

Hvorfor handle hos Motornorway på Black Friday?

De største rabattene: Våre priser er senket til de laveste nivåene, slik at du kan handle til uslåelige priser på Black Friday.

Bredt utvalg: Uansett om du er på jakt etter den nyeste mopeden, elscooteren for pendling, eller gaver til dine nærmeste, har vi noe for alle under Black Friday!

Sikker handel og betaling med Klarna: Vi tilbyr en trygg og pålitelig plattform slik at du kan handle komfortabelt hjemmefra. Med Klarna kan du velge å betale innen 30 dager, og vi tilbyr også delbetaling.

Rask levering: Med rask levering og sikker emballasje sørger vi for høy kvalitet. Vi tar også hånd om all registrering av mopeden for deg!

Black Friday 2023 Norge!

Black Friday slo igjennom i Norge langt senere enn i USA og har hovedsakelig fått fotfeste etter at netthandel har blitt større. Black Friday, eller Black Week som det i stor grad har blitt hos mange handelsmenn i Norge, markerer starten på julegavehandelen for mange. Dette er en perfekt anledning til å kunne kjøpe det barna ønsker seg til en betydelig lavere kostnad.

Når er Black Friday 2023?

I år faller Black Friday på 24. november, nøyaktig en måned før Julaften. Finnes det en bedre tid å handle julegavene på? For å ikke gå glipp av datoen, anbefaler vi på det sterkeste at du merker datoen, eller så kan du abonnere på vårt nyhetsbrev, så vil vi minne deg når rabattene begynner!

Hvilke produkter er i fokus?

Uten å avsløre for mye, kan vi med glede informere om at vi vil ha de største rabattene noensinne på våre kjøretøy! Mopeder, Elscootere, Elektriske sparkesykler, ATV, Dirtbikes er allerede på Black Week-listen. Ikke gå glipp av dette!