Vinsj med fjernkontroll - Hunter

06-0003274

kr 1 359,00
På lager
Leveringspris: 129,00kr

ATV vinsj 1 tonns

Med en 12-volts elektrisk vinsj montert på din Hunter, får du mulighet for å vinsje middels store objekt som f.eks. nedfalne trær, jaktbytte og mindre kjøretøy. Vinsjen gjør det også mulig å manøvrere vår nye snøplog uten en masse manuelle løft og justeringer.

Bruksområdene er mange, og arbeidet på gården, i skogen og på jordet, eller i hagen for den saks skyld, blir enklere enn noensinne.

Manøvrering

Du manøvrerer vinsjen med den medfølgende fjernkontrollen, eller med manøverdonet som du enkelt monterer på styret.

Dragkraft

Vår vinsj har en kraftig likestrømsmotor på 12 volt som tilater en dragvekt på maks 1000 kg, og dette gjør arbeidet lett, også i krevende terreng som sand, grus eller snø.

Montering

Din vinsj leveres i eske med alle monteringsdetaljer, samt en monteringsinstruksjon. Monteringen er så enkel at enhver med normal teknisk forståelse vil gjøre unna installasjonen på under en time.

Din HUNTER er utstyrt med en monteringsplate i fronten som gjør det enkelt å montere vinsjen på din HUNTER ATV. Medfølgende kabler tilslutter du til batteriet og manøverkassen skjules lett under huven.

Kvalitet

Vi har optimert våre innkjøpsprosesser maksimalt for å unngå unødige kostnader. Vi kan derfor tilby våre kunder en vinsj av høy kvalitet der intet har blitt overlatt til tilfeldighetene, til tross for at vinsjen selges til en meget gunstig pris.

12 volt DC (likestrøm): 1,2 hk
Permanent magnets motor: Ja
Kapslet motor: Ja
Fjernkontroll: Ja
Dragvekt: 1 000kg (2 000lbs)
CE-merket: Ja
Girkasse: Planet girkasse
Utveksling: 153-1
Wire: Galvanisert stål - 4,8mm*13m
Festepunkter: 80mm
Krok: Hurtiglåskroker
Guideruller: Ja
Mål: 302mm*101mm*107mm
Vekt: 9kg

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!