Viarelli Agrezza ATV 90cc mattsvart/rød

150050

Topphastighet:
65 km/t

Effekt:
5,5 HK

Motorstørrelse:
86 cc

Girkasse:
Automatisk
+ revers

Fjæring:
Hydraulisk

Skivebrems:
Foran

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
På lager
kr 15 990,00
Leveringspris: 895,00kr

Din nye AGREZZA 90 er utstyrt med mange av de samme komponentene som gjør de større modellene så attraktive. For deg som er på utkikk etter en mindre QUAD, gir AGREZZA 90 mye for pengene. Ettersom den er utstyrt med en 4-takts ensylindret luftkjølt bensinmotor med elektrisk starter og automatisk girkasse, mangler den ikke noe sammenlignet med de større modellene. AGREZZA 90 gir deg passe mye krefter, og er til glede for deg som vil holde igjen litt på farten, men samtidig beholde de gode kjøreegenskapene. Fordi denne ATV-en har en lavere vekt enn de større modellene, føles den lettere og enklere å håndtere. Vi har ønsket å lage en maskin med skikkelig gode kjøreegenskaper, og valget av deler gjenspeiler dette.

Motor

Utrustet med en luftkjølt ensylindret 4-taktsmotor som enkelt startes ved hjelp av den elektriske starteren. Du behøver altså ikke kickstarte slik du må med mange av våre konkurrenters modeller. Motoren har et skikkelig bunndrag, og behøver ikke høye turtall for at det skal skje noe. Motorens gode kvalitet gjør modellen driftssikker, og du burde derfor ikke ha behov for annet enn regelmessig service på denne ATV-en. Eksosrøret er fornuftig plassert, og utstyrt med varmeskjold som forhindrer at man utilsiktet brenner seg på varme overflater. Lydnivået er begrenset, men du vil likevel kunne bli hørt.

Gir

Den automatiske girkassen uten clutch, gjør kjøringen enkel og gir deg full kontroll mens du kjører. Kraftoverføringen mellom motoren og den kraftige bakakslingen besørges av et kjede.

Hjul

Med kraftige felger og 7-tommers hjul er AGREZZA 90 lett å svinge og håndtere. Hjulenes kompakte dimensjoner og grove dekkmønster, gir deg godt feste nesten hvor som helst uten at det går utover stabiliteten. Dette gir svært gode kjøreegenskaper, også når kjøreunderlaget er dårlig.

Bremser

AGREZZA 90 er utstyrt med integrert trommelbremse bak og doble bremseskiver foran. Bremseskivene er ventilerte og de store bremseklossene gir optimal bremseeffekt, også på vanskelig kjøreunderlag.

Fjæring

Bra fjæring er helt nødvendig for at komforten skal være akseptabel, og at du kan kjøre trygt. AGREZZA 90 er utstyrt med dobbeltsidige hydrauliske støtdempere foran og en hydraulisk enkel støtdemper bak. Dette gir optimal demping og har en positiv effekt på kjøreegenskapene. Du justerer fjæringen med enkle verktøy.

Ramme

Akkurat som de større modellene, benytter AGREZZA 90 den kraftigste typen CrMo-ramme som er vridningssikker, men likevel fleksibel. Rammens oppbygning gir optimale kjøreegenskaper og det festet som trengs.

Instrumenter

To kraftige lys indikerer når girkassen er i nøytral og når motoren er klar for start.

Drivverk

O-ringkjedet sørger for at kraften overføres til den kraftige bakakslingen. AGREZZA 90 er utstyrt med en automatkasse som gjør kjøringen enkel selv for uerfarne sjåfører.

Komfort

AGREZZA 90 er bygd for å gi topp underholdning under aktive forhold. Til tross for god ytelse, sitter du bra og oppreist på denne maskinen. Setet er dempet og gir en god sittestilling på tross av den sportslige og kompakte størrelsen. Du har godt med plass til å bevege deg under aktiv kjøring, og beholder lett kontrollen over maskinen. Rikelig med plass for føtter og bein, slik at du sitter trygt, og likevel kan ta spenntak under tøffere kjøring. Yttermaterialet på setet er i et slitesterkt materiale som tåler skitt og fukt. De store fothvilerne i stål og sikkerhetsplatene, gjør at du får godt feste for føttene med minimal risiko for å falle av.

Belysning

Bra lys er en selvfølge når du skal ferdes i trafikken. AGREZZA-kundene benytter først og fremst kjøretøyene sine til fritidsaktiviteter på privat eiendom. Et noe enklere lyssystem gir derfor tilstrekkelig med lys for denne type bruk.

Annet

Glem ikke å kjøpe olje! ATV´n leveres med en transportolje i motoren som må byttes før motoren startes første gangen. Vi anbefaler delsyntetisk 4-takts olje 10W/40 1L 10-000031. Det går mindre enn en liter olje på motoren ved oljebytte, men den eksakte oljemengden framgår av den medfølgende bruksanvisningen. 

Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 1340 x 890 x 870 mm
Hjulbase: 930 mm
Markfrigang: 90 mm
Vekt: 87kg
Lastekapasitet: 120kg
Maks hastighet: 65km/h
Motormodell: 1 sylinder, 4-takt, luftavkjølt
Motortype: Loncin
Sylinderdiameter x slaglengde: Y21-90
Sylindervolum: 86 cc
Kompresjon: 8.5-1
Effekt: 4 kW/7500 r/min
Tennstift: A7RTC
Starttype: Elektrisk
Tenning: CDI
Tankkapasitet: 2.5 L
Brennstoff: 95/98 blyfri
Motorolje: SF15W/40
Motorolje mengde: -
Bakakselolje: -
Bakaksel oljemengde: -
Kobling: Automat
Bremser bak: Trommelbrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk framhjul: 2.2 bar
Lufttrykk bakhjul: 2.2 bar
Felg: 7"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!