Salg

ATV Viarelli Hunter 150cc

C-305

Viarelli Hunter oransje selges til redusert pris pga krakelert lakk.
Begrenset antall. Les mer under og se bilde for mer informasjon.

 • 4-takts motor, luftkjølt
 • Skivebremser foran og bak
 • Hengerfeste
 • Aluminiumfelger
 • Elektrisk starter
 • Bagasjebrett foran og bak
 • LED-lys bak
 • Halogenlys
 • Automatisk girkasse med revers
Pris fra 19 990,00 kr Vanlig pris 20 990,00 kr
På lager
Leveringspris: 895,00kr

Viarelli Hunter ATV 150cc

Vi har oppdaget at noen oransje Hunter fra vår seneste leveranse, dessverre har krakelering i lakken. Dette påvirker selvfØlgelig ikke kjØretØyet så mye, og det er ikke noe som du ser på avstand. Vi har alikevel valgt å senke prisen på de kjØretØyene som har denne krakeleringen.

De finnes i et begrenset antall, og det er fØrst til mØlla som gjelder. Pass på å få hØstens heteste ATV til redusert pris, litt ”småstygg” men like mye vilddyr om du er villig til å bortse fra det kosmetiske. For ærlig talt, tror du at du klarer deg uten riper og noen skavanker over en tid med denne ?

NATURENS TØFFESTE VILLDYR!

Bygd på suksessen vi hadde med vår tidligere modell HAMMER, kan vi nå stolt presentere vår ”nye” modell HUNTER. En ATV som er fullspekket med oppdateringer og et bredt nyutviklet tilbehørsprogram. HUNTER ATV® er oppdatert for å bli markedets kanskje best egnede arbeids- og fritidsmaskin for deg som stiller høye krav til funksjon, kvalitet og prestasjon til en hyggelig pris. At HUNTER ATV® ser bra ut, er det ingen som setter spørsmålstegn ved, akkurat som det ikke settes spørsmålstegn ved om HUNTER ATV® er en maskin med kjøreegenskaper som gir sikkerhet og trygghet for deg, din familie og dine arbeidskamerater ved røff bruk. 

Den nyutviklede, luftassisterte støtdempingen kan justeres med et enkelt håndgrep, noe som gjør turen komfortabel, selv om kjøreunderlaget er dårlig. Automatkasse med revers, kraftige ventilerte bremseskiver både foran og bak, samt en helt nyutviklet motor med dreiemoment og krefter i hele registeret, gjør HUNTER ATV® til en nær perfekt arbeidsmaskin. 

HUNTER ATV® er nok det eneste villdyret du gjerne vil gå i nærkamp med...! 

HUNTER ATV® er en maskin med kjøreegenskaper som gir sikkerhet og trygghet ved røff bruk. Den luftassisterte støtdempingen gjør kjøringen komfortabel, automatkassen med revers gjør kjøringen enkel, og de kraftige ventilerte bremseskivene gir deg maksimal trygghet.

Motor

HUNTER ATV® har en nyutviklet 4-taktsmotor på 150cc som er kjent både for sin driftssikkerhet, men også for sine kraftige egenskaper. Med hele 6,8kW motoreffekt og 9,8Nm dreiemoment, gir den luftkjølte 4-taktsmotoren rikelig med krefter i alle situasjoner, Denne ATV-en takler bratte bakker og ujevnt terreng, gir maksimal kjøreglede samtidig som den har et akseptabelt lavt drivstofforbruk. Den elektriske starteren og automatchoken gjør startprosedyren veldig enkel. 

Eksossystemet er godt integrert under setet, og blir ikke berørt av stubber og steiner som måtte stikke opp. Denne maskinen gir en herlig dyp lyd uten at den oppfattes som støyende.

Gir

HUNTER ATV® er utstyrt med en driftssikker CVT automatkasse av nyeste modell, noe mange sjåfører setter pris på. Dette gir smidige kjøreegenskaper, bra bunndrag og evne til å dra tungt og langt, noe som er viktig i dårlig terreng og med tung last.

Hjul

Med de lette, men samtidig kraftige 10-tommers aluminiumfelgene med eiker og de store 21-tommers dekkene med grovt mønster på drivhjulene, får du optimal kontakt med kjøreunderlaget når du trenger det som mest.

Bremser

HUNTER ATV® har overdimensjonerte, ventilerte bremseskiver med ensylindrete bremsekalippere både foran og bak. Disse er kraftige nok til å gi maksimal bremseeffekt, selv under fuktige, gjørmete og kalde forhold.  

Fjæring

HUNTER ATV® er eksklusivt utrustet med hydrauliske dempere med luftassistert for-demping både foran og bak, samt justerbar komprimering og gjennomslagsbeskyttelse, noe som gjør at HUNTER ATV® takler de tøffeste terreng uten å bli ustabil, eller slitsom å kjøre.

Den eksklusive demperløsningen gir en stabil og komfortabel demping for både passasjerer og last, uten å gå på kompromiss med de stabile kjøreegenskapene.

Ramme

Den robuste rørrammen i høyfast stål gir en overlegen styrke og stabilitet. Rammen er vridningssikker nok til å gi stabilitet i både høy fart, og i ujevnt terreng. Et integrert feste gir mulighet til å ettermontere en vinsj i front.

Instrumenter

De store indikatorlampene gir deg informasjon om når automatkassen står i nøytral.

Oppbevaring

HUNTER ATV® er utstyrt med mye god lasteplass i form av overliggende bagasjebrett både foran og bak. Du kan enkelt spenne fast ulike typer last med f.eks. stropper. Om du har behov for å få med deg mer last, er det et hengerfeste (kule) som gjør at du enkelt kan koble til mindre hengere, harver eller sleder.

Komfort

Sittestillingen på HUNTER ATV® er bekvem, og du sitter behagelig og avslappet på det skumdempede setet som er laget i vannavvisende materiale. Store, perforerte fotplater gjør at du har godt fotfeste, og unngår at føttene glir når du ferdes i vanskelig terreng.

Belysning

HUNTER ATV® er utstyrt med kraftige halogenlys i front, og i baklysene.

Forøvrig

HUNTER ATV® leveres 98 % ferdig montert. Det eneste du behøver å gjøre, er å sette på hjulene og spenne fast styret i riktig posisjon for din sittestilling.

Tilbehør

 • Ryggstøtte
 • Snøplog
 • Elektrisk vinsj
 • Ekstra LED-lys
 • Håndtaksbeskyttere
 • Speil 

Forbedringer

 • ·         Forlenget hengerfeste bak
 • ·         Dobbeltlakkerte rammedetaljer
 • ·         Skruer og muttere i rustbestandig materiale
 • ·         Ny motor med bedre ytelse
 • ·         Nye eksklusive støtdempere
 • ·         Festeplate for ettermontering av vinsj
 • ·         Etanolresistente bensinslanger
 • ·         Luftfilter i høyteknologisk materiale
 • ·         CDI-boks i bagasjerommet

Annet

Glem ikke å kjøpe olje! ATV´n leveres med en transportolje i motoren som må byttes før motoren startes første gangen. Vi anbefaler delsyntetisk 4-takts olje 10W/40 1L 10-000031. Det går mindre enn en liter olje på motoren ved oljebytte, men den eksakte oljemengden framgår av den medfølgende bruksanvisningen. 

OBS! Kjøretøyet kan ikke registreres for bruk på offentlig vei.

Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 1600mmx955mmx1065mm
Akselavstand: 1100mm
Bakkeklaring: 140mm
Vekt: 155kg
Lastekapasitet: 150kg
Høyeste hastighet: 70km/h
Motormodell: 1 sylinder, 4-takts, luftkjølt
Motortype: JL1P57QMJ-3
Sylinderdiameter x slaglengde: 57.4 × 57.8 mm
Sylindervolum: 149,6 cc
Kompresjon: 9.51
Effekt: 6.8kw / 7500 rpm
Dreiemoment: 9,8Nm / 6000 rpm
Setehøyde: 770 mm
Tennstift: C7HAS
Starttype: Elektrisk
Tenning: CDI
Tankkapasitet: 9 L
Drivstoff: 95/98 blyfri
Motorolje: SAE 10W / 40
Girolje mengde: -
Kobling: Automat

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Mva og tollavgift er inkludert i prisen.