ATV Viarelli Hunter 200L

C-311

Pris fra kr 31 990,00
På lager
Leveringspris: 895,00kr

Mye maskin til bra pris!

Enkel og rask montering

Firehjulingen leveres uten de blå hjulkapslene vist på bildet

Image accessory Snökedja (par) + kr 1 359,00
Image accessory Harv + kr 1 779,00
Image accessory LED-ljusramp 36w + kr 829,00
Image accessory Backspeglar V+H + kr 309,00
Image accessory Släpvagn - ATV + kr 4 495,00
Image accessory Skyddsöverdrag + kr 439,00

Valgfri

Image accessory Motul 1L 7100 10w40 olja helsyntet + kr 229,00
Image accessory Motul 150ml Scooter gear 80w90 olja mineral + kr 99,00
Image accessory Motul EZ LUBE P4 400ML + kr 129,00

Valgfri

Kjappe fakta

55km/h vägregistrerad atv

Topphastighet:
Ca. 60 km/t

9hk Viarelli hunter 200cc

Effekt:
10hk

Växlar Hunter 200cc

Automatgir
CVT

Dragkrok på ATV

Hengerfeste

Bakaxel differential viarelli hunter

LED
Angel Eyes

elstart viarelli hunter 200cc

Elstart:
Ja

snabb leverans till dörren

Levering
til døren

Handla ATV enkelt med Klarna

Kjøp nå,
betal senere

snabb leverans av din ATV

5 - 8
dagers
leveringstid

ATV Viarelli Hunter 200L

Det har rent mye vann under Motornorways broer fra den gang vi lanserte Hunter-serien for 5 år siden. Hunter ble tatt godt imot fra begynnelsen, og har siden blitt et kjærkomment tilskudd til både jaktlag og på gårdsbruk rundt om i Skandinavia.
Nå er det endelig tid for nok et medlem av Viarelli-familien!

Motor 

Viarelli Hunter 200L benytter seg av samme nyutviklede motor som lillebror Viarelli Hunter 150cc. Dette er en gjennomtestet motor vi har god erfaring med, og den er både stabil i drift og samtidig sterk. Motoreffekten er på hele 7,3kW, så du kan regne med at den luftavkjølte 4-taktsmotoren gir deg all den kraft du behøver uansett forhold. Du kan regne med Hunter 200L også til de tøffeste oppgavene på gården. Med Hunter 200L kjører du opp de bratteste bakkene og du mestrer vanskelig terrengkjøring der andre ATV-er må gi opp. Dette er en maskin du rett og slett kan stole på, en skikkelig arbeidshest, men samtidig er det også mye lek og moro med Hunter når du har lyst til det.

Avgassystemet gir en herlig motorlyd uten at den virker som en rød klut på naboene, og det er godt beskyttet under setet.

Transmisjon 

Viarelli Hunter 200L er utstyrt med en holdbar og solid CVT automatisk girkasse av nyeste modell. Automatkassen er smidig når du kjører, gir bra driv og den tåler skikkelig med juling. I vanskelig terreng, eller når du kjører med tung last, vil du virkelig verdsette de egenskapene!

Hjul

Du kommer deg enkelt over både stokk og stein når du kjører med grovt mønstrede 22” dekk. Det går hele 220 mm bredde på hjulene, noe som betyr at denne ATV-en tåler det aller meste av vær og kjøreforhold uten å miste bakkekontakten.

Bremser 

Viarelli Hunter 200L ATV er utstyrt med reale bremsecaliper foran & bak på de allerede overdimensjonerte bremseskivene. Dette betyr at du har bremser som er sterke nok til å gi maksimal bremseeffekt og kortere bremselengde, også på våte og grusete veistrekninger.

Fjæring

Viarelli Hunter kommer med hydrauliske dempere foran og bak. Dette gjør Hunter 200L til den perfekte partneren, også i de mest krevende terrenger. Dempingen på denne ATV-en gir en behagelig komfort som tar unna for selv de største hullene i veien, og gjør at du beholder stabile kjøreegenskaper, selv med last og passasjer.

Ramme

Den robuste rammen gir en overlegen stabilitet, både i røft terreng og når du kjører i maks hastighet.

Instrumentering

Det store og tydelige displayet gir deg info om automatgiret, hel og halvlys, samt gir beskjed når det er på tide å fylle på drivstoff. 

Oppbevaring

Viarelli Hunter er utstyrt med real lasteplass. Lastegitteret foran og bak gir deg gode muligheter for å laste både mye og trygt. Har du behov for å kunne laste enda mer, så kopler du enkelt på en tilhenger på det integrerte hengerfestet.

Komfort

Sittestillingen er bekvemt oppreist, og eventuelle støt som kommer igjennom den hydrauliske fjæringen blir demmet opp av det mykt stoppede setet i vannavvisende materiale. Du får en behagelig sittestilling slik at du kan kjøre lenge uten å få tresmak bak. De store perforerte fotplatene gjør at du får et godt grep og ikke risikerer å gli selv med gjørmete støvler på.

Belysning

Viarelli Hunter 200L et utrustet med kraftig LED-belysning i Angel Eyes-stuk foran, og vil lyse opp selv de mørkeste kveldene.  

Øvrig

Glem ikke å kjøpe olje! ATV-en leveres med en transportolje i motoren. Denne må skiftes etter en kort innkjøring. La motoren gå på tomgang slik at oljen får arbeide seg rundt i motoren. La deretter motoren kjøle av og bytt til ny olje. Vi anbefaler 4-Takts olje delsyntetisk 10W/40 1L med artikkelnummer 10-000031. Det medgår ca. 1 liter ved oljeskifte, den eksakte oljemengden framgår i den medfølgende manualen (på svensk).

OBS! Viktig at oljen er beregnet for våtkobling (MC-olje), dersom du kjøper olje et annet sted!

HUNTER ATV® leveres nesten ferdig montert. Det du trenger å gjøre f.eks. er å sette på hjulene og spenne fast styret i riktig posisjon for din sittestilling. HUNTER ATV® leveres med svensk manual & monteringsmanual.

 

 

Ytre mål (lengde, bredde, høyde): 1800*1060*1160 mm
Hjulbase: 1100 mm
Bunnfrekvens: 290 mm
Sittehøyde: 860 mm
Vekt: 197 kg
Lastekapasitet: 100 kg
Maks hastighet: 55-65 km/t
Motortype: 1 sylinder, 4-takt, luftavkjølt
Transmisjon: CVT
Sylinderdiameter x slaglengde: 62,5 mm *57,4 mm
Sylindervolum: 178 cc
Kompresjon: 10.1
Effekt: 7,3 kW/7500 r/min
Tennplugg: C7HAS (NGK)
Starttype: Elektrisk
Tenning: CDI
Tankkapasitet: 12 L
Drivstoff: 95/98 blyfri
Motorolje: 15w-40
Motorolje mengde: 1000ml
Kobling: Automat+revers
Bremser bak: Skivebrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk for og bakhjul: -
Hengerfeste: Ja
Hjul: Foran 23x7-10 / Bak 22x10-10

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!