Elscooter Elo Mobility Fold 16"

Nåværende pris er den laveste for de siste 30 dagene!

På lager

- Leveringspris: 799,00NOK

Kjappe fakta

Topphastighet
25km/h

450W
Elektrisk motor

Räckvidd:
Upp till 15-18km

16"
Luftfyllda däck 

Minimalt
underhåll

Snabb & enkel
laddning

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

ELO Mobility FOLD 16

"ELO Mobility Fold 16" er en fleksibel og letthåndterlig elektrisk sparkesykkel. Du får komforten til en sykkel med sal og fotpinner å hvile føttene på. Den raske elektriske motoren lar deg komme i gang på et blunk og den store luft- fylte 16" hjul lar deg reise til målet uten å føle hver eneste stein på veien. Du starter enkelt reisen med den elektriske sparkesykkelen ved å vri på gassen, og i motsetning til en elektrisk sparkesykkel, trenger du ikke starte reisen før du setter av. Kombinasjonen av el-scooterens lave vekt på 19 kg og den relativt sterke motoren gjør at bakker og terreng ikke vil være noe problem. Sikkerheten til skivebremser foran og bak gjør at du kan fokusere fullt ut på omgivelsene mens du kjører nesten lydløst på din elektriske scooter Håndtakene, som er utstyrt med naturgummi, gir dem også et trygt og sterkt grep når du er ute og kjører I tillegg til bremsehåndtaket er styret til ELO Mobility Fold også utstyrt med et display som viser batterinivå, hastighet og kjørelengde, noe som gjør at du kan planlegge turen på en helt ny måte sammenlignet med tilsvarende elektriske scootere på markedet. Displayet viser batterinivået i 4 trinn (100 % - 75 % - 50 % - lavt batteri)

Sammenleggbar elektrisk sparkesykkel – Uendelige bruksmuligheter.

Når du ikke bruker ELO Mobility Fold, kan du enkelt slå den sammen og bære den med deg. I rammen er det innebygget håndtak og med sine lette 19 kg er det ikke noe problem å bære. ELO Fold tar minimalt med plass når den er foldet og med salen fjernet og styret foldet ned bør den nå være en opplagt del av sekken for campingferien. Med sine kompakte mål og lave vekt er den et perfekt transportmiddel både i hverdagen og på campingferier. Du kan enkelt pakke den inn i bobilen/caravanen og deretter ta den med til den lokale butikken samt på lengre utflukter. Den heve og senke salen og den lave vekten gjør også at hele familien kan bruke ELO Fold til både transport og fornøyelse.

Batteri og effekt

Den elektriske motoren på 450 W gir en maksimal hastighet på 25 km/t. Batteriet er av litiumtypen og du når full kapasitet igjen på bare 4-5 timer.

Teknisk spesifikasjon
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Fordonsvikt: 19kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 100 kg
Högsta hastighet: 25 km/h
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 450W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 6Ah
Laddtid: 3-4 h
Körsträcka: 15-18 km per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.2 bar
Lufttryck bakhjul: 1.2 bar
Fälg: 16"
Q&A
Q&A
Omtaler
Omtaler
Manual

 

manual

PDF
 

 

Forsendelse

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!