Harleyscooter X-Pro Fatboy

C-410

Topphastighet:
Justerbar

elektrisk motor elscooter

Motor:
Elektrisk

litiumbatteri elscooter

Batteri:
Liltium

Räckvidd elscooter

Rekkevidde:
Ca. 40 km

swag fatboy

Swag:
100 %

Skivebrems:
Foran & bak

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
På lager
Pris fra kr 8 995,00 Vanlig pris kr 9 495,00
Leveringspris: 895,00kr

Vår helt nye X-Pro FATBOY er en ny og annerledes type elektrisk scooter med skikkelig store og kule hjul. FATBOY har blitt en generell betegnelse på nettopp denne typen elscootere, og trenden er at de blir stadig mer etterspurt. Du sitter utrolig behagelig i setet på vår FATBOY, og den er også svært enkel å håndtere. Etter et par innledende forsøk, vil du oppdage at dette er en scooter som ikke bare er morsom, men også meget enkel å kjøre. Du har full kontroll ved hjelp av gasshåndtaket og godt justerte bremser.

Motor

Utstyrt med en kraftig 60 volts 1000 watts motor kjører du lett opp bakker og i motvind uten problemer. Kraften i motoren er tilstrekkelig til å holde jevn fart, også når kjøreforholdene er krevende. Motoren er en børsteløs type og avgir svært lite lyd og varme.

Batteri

Et 60 volts litiumbatteri på hele 12 Ah (720 wattimer) gir deg en kjørelengde opp til 40 km per lading. Det tar ca. 6 timer å lade et tomt batteri til maks kapasitet, og den medfølgende laderen kan brukes i et vanlig jordet vegguttak. Batteriet sitter godt beskyttet fra støt og fuktighet under fotbrettet, noe som også gir en optimal vektfordeling.

Sikkerhet

Refleks og signalhorn. Godkjent i henhold til ISO12100, EN60240, EN15194, EN 61000 og oppfyller dermed gjeldende krav. Vi anbefaler å alltid bruke hjem under kjørsel. Den lave høyden på elscooter gjør det veldig lett å stige av og på kjøretøyet. Sidestøtte holder scooteren oppreist ved parkering. Makslast (inkl. sjåfør) er 120 kg. Kjøretøyet veier 60 kg uten sjåfør. Du starter/stanser kjøretøyet ved hjelp av et sett medfølgende nøkler.

Komfort

Et høyt styre gir deg en veldig bekvem sittestilling. Du har full oversikt over trafikken, samtidig som du kan kjøre langt uten å bli sliten i armene eller korsryggen. Setet er godt polstret og i vannavvisende kunstlær, noe som sørger for at du sitter tørt og behagelig selv på lange kjørestrekninger.

Dekk

De overdimensjonerte dekkene har en imponerende størrelse. 225/55–8 er en dekkstørrelse som er verdig en personbil, og vi kan garantere at du vekker oppmerksomhet uansett hvor du befinner deg med vår FATBOY. Det er ikke uten grunn at denne modelltypen ofte også blir referert til som en Harley Scooter eller Harley Bike.

Belysning

Høyt montert på styrehodet finner du LED-belysning av nyeste type.

Instrumentering

Instrumentpanelet er godt belyst med LED-lys og gir deg informasjon om fart, batterikapasitet, lysfunksjon og strøm.

Prestasjon

Topphastigheten på FATBOY er på hele 40 km/t, men dersom du bruker en lavere kjørehastighet på rundt 20 km/t, kan du kjøre opp til 40 km på en lading. Holder du topphastigheten nede, får du med andre ord lengre kjørelengde.

Bremser

FATBOY er utstyrt med solide og godt ventilerte hydrauliske/mekaniske skivebremser foran og bak. Dette medfører en optimal bremselengde også når det er kaldt og vått på veiene. Under tørre kjøreforhold vil bremselengden være på kun 4 meter ved kjøring rundt 20 km/t.

Emballasje

Scooteren leveres i et solid stålbur innpakket med kartong som beskytter kjøretøyet under transport. Emballasjen kan leveres på miljøstasjonen der det gjenvinnes som metallavfall og kartong. Kjøretøyet inkludert emballasje veier totalt 73 kg.


Ytre dimensjoner (lengde, bredde, høyde): 1800*1200*1410 mm
Hjulbase: 1300 mm
Bunnfrekvens: 80 mm
Kjøretøy vekt: 60 kg
Batterivekt: - kg
Batteritype: Litium
Lastekapasitet: 120 kg
Maks hastighet: 40 km/t
Motormodell: Integrert børsteløs motor
Motortype: Børsteløs DC
Effekt: 1.0 kW
Starttype: Elektrisk
Tenning: Elektrisk
Batterikapasitet: 12Ah
Ladetid: ~ 6 h
Ladesyklus: > 300
Kjørelengde: ~ 4 mil per lading
Kobling: Direkte drift
Bremser bak: Skivebrems
Bremser foran: Skivebrems
Lufttrykk framhjul: 0.8 bar
Lufttrykk bakhjul: 0.8 bar
Felg: 8"

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!