Scooter Viarelli Rivetto

C-036N

KLASSE 1
45 km/t

Tankkapasitet 
5,5L

Kr. / mil
ca. 3kr

Alu-felg
12"

Skivebrems:
Foran

Levering
til døren

Kjøp nå,
betal senere

5 - 8
dagers
leveringstid
Pris fra kr 16 990,00
På lager
Leveringspris: 1 395,00kr
Integral
Åpen med visir
Åpen med skjerm
3 i 1 hjelm

Vår nye Rivetto scooter er designet for den kresne bruker som stiller høye krav til både prestasjon og stil. Den smekre, strømlinjeformede kåpen sørger for at luften avkjøler motoren, samtidig som den beskytter deg mot vindkast når du kjører. Denne mopeden er perfekt for bykjøring, rask nok for landeveiskjøring, og veldig morsom i svingene. Rivetto er en av våre nyeste modeller i Premium segmentet, og er utstyrt med tekniske løsninger du normalt må grave dypt i lommeboka for å skaffe deg. Med Rivetto får du ganske enkelt mest for pengene!

Motor

RIVETTO er utstyrt med siste versjon GY-6 motor, og den er selvsagt Euro IV godkjent, noe som innebærer minimale utslipp som i minst mulig grad belaster miljø og omgivelser. Denne motortypen er kjent for sin stillegående motorgange, holdbarhet, utholdenhet og gode prestasjonsevne. RIVETTO kjører på vanlig, ren bensin, så du trenger ikke tenke på å blande olje i tanken. Du starter enkelt med et trykk på startknappen, og skulle uhellet være ute og batteriet går tomt, så kan du også kickstarte scooteren med den uttrekkbare kicken.

Forbruk

RIVETTO kjører med en drivstoffoptimalisert Euro IV motor, noe som innebærer halvert utslippsverdi sammenlignet med forgjengerne. Bensinforbruket er helt nede på 0,2 liter per mil. Det vil si at du kan kjøre opp til 26 mil på en eneste tank, og belastningen på lommebok og miljø er derfor minimal. Alle blir vinnere på den nye Euro IV godkjente teknologien!

Eksosanlegg

Anlegget har et beskyttende varmeskjold, og er så stillegående at du garantert ikke kommer til å sjenere naboene.

Transmisjon

RIVETTO er utstyrt med den nyeste CVT girkasse på markedet. Dette er et automatgir, noe som er spesielt gunstig ved kjøring i tettbygde strøk. Andre fordeler ved automatgir er at motorens levetid øker fordi du unngår slitasje ved feilgiring, og du får også en roligere og jevnere kjøring i de aller fleste tilfeller.

Hjul

12-tommers hjul gir gode kjøreegenskaper og godt veigrep selv under dårlige kjøreforhold. Felgene er i 3 eikers design, støpt i ett stykke aluminium og tåler røff og aktiv kjøring uten å bli matte. Den sporty profilen på dekkene gir optimalt veigrep, også ved intensiv kjøring.

Bremser

Ventilerte bremseskiver gir scooteren en optimal bremseeffekt og en roligere, jevnere oppbremsing, også når det er vått og glatt. Kraftige bremsekalippere (1-stempel) gjør at du enkelt doserer bremsekraften. Bak har du en integrert trommelbrems som tåler fukt og kulde uten å svekke bremseegenskapene ved hard oppbremsing.

Fjæring

RIVETTO er utstyrt med en mono shock demper bak på mopeden som du kan justeres på fire ulike måter, slik at du får en mer komfortabel kjøring uten å begrense lasteevnen. Du kan lett håndtere både last og passasjer uten å miste de gode kjøreegenskapene. Foran på scooteren finner du to lange oljedempere som gjør at du kan kjøre komfortabelt, også på variert underlag.

Ramme

Denne scooteren har en meget sterk, stiv og vridningsfast ramme av kvalitetsstål som gir en overlegen stabilitet ved høy fart og under hardere belastninger. RIVETTO er også en sporty og relativt lett scooter med en vekt på 92 kg som gjør at den er lett å håndtere, også for sjåfører som synes det kan være krevende å manøvrere en scooter på steder der det er liten plass.

Instrumentering

RIVETTO har store overskuelige analoge instrumenter der all informasjon fås lett tilgjengelig. Du får enkelt info om fart og gjenstående bensinmengde. Tripptelleren er sentralt plassert slik at du lett kan se hvor langt du har kjørt. Varslings- og blinklysindikatorene synes tydelig uansett når du kjører på døgnet.

Oppbevaring

Under det låsbare setet er det godt med plass til det mest nødvendige, og du finner også en praktisk krok under styret der du kan henge en hjelm, veske e.l. om du har behov for det.

Komfort

På RIVETTO sitter føreren oppreist og behagelig. Du har dermed en sporty sittestilling som gjør at du kan kjøre mange mil uten ubehag. Setet er vannavstøtende og mykt stoppet for å øke komforten. RIVETTO er blant de større scooterne vi har i vårt sortiment, og du sitter dermed litt høyere enn normalt, noe som gir deg ekstra godt overblikk over trafikken.

Belysning

RIVETTO har en ekstra kraftig halogenbelysning foran. Posisjonslys i nyeste LED-teknologi, godt designet LED-belysning bak og kraftige sidevinklede LED-blinklys, gir deg virkelig god synlighet i trafikken. LED-belysningen øker også stilfaktoren betraktelig.

Vrakpant, registreringsavgift, mva og tollavgift inkludert i leveringspris!
Hjulbase: 1280 mm
Bunnfrekvens: 115 mm
Kjøretøy vekt: 92 kg
Lastekapasitet: 150 kg
Maks hastighet: 45km/t (klasse 1)
Motormodell: 1 sylinder, 4-takt, luftavkjølt
Motortype: BN139QMB
Drivstoffsystem: EC (Electric Carburator)
Start type: Elektrisk/kick
Sylinderdiameter x slaglengde: 39mm*41,5 mm
Sylindervolum: 49,6 cc
Kompresjon: 10.5
Effekt: 2.1kW/7500r/min
Tenning: CDI
Tennplugg: CR7HSA
Volum på tanken: 5,5 L
Drivstoff: 95/98 blyfri
Motorolje: SG10W40
Motorolje mengde: 700 ml
Bakaksel olje: SGL-4 85W-90
Oljemengde bakaksel: 140-160 ml
Clutch: Automat
Bremser foran: Skivebrems
Bremser bak: Trommelbrems
Lufttrykk bakhjul / forhjul: 2,25 bar
Hjul: 12 "

Fraktkostnaden for dette produktet fremgår ovenfor under varens pris. Bestiller du flere kjøretøy samtidig, betaler du fullpris for det første kjøretøyet og deretter kun 395 kr i frakt per ekstra kjøretøy.

Reservedeler koster 129 kr i frakt uansett varens verdi eller størrelse.

Vrakpantavgift, registreringsavgift, mva og tollavgift er inkludert i prisen!